Οι νοσοκόμες κάνουν απεργία 48 ωρών, προειδοποιούν το ΟΚΥΠΥ με πιο δυναμικά μέσα

Το ΠΑΣΥΝΟ κάνει απεργία 48 ωρών από Δευτέρα 19 Απριλίου έως Τετάρτη 21 Απριλίου, προειδοποιώντας την ΟΚΥΠΥ ότι εάν το νοσοκομείο δεν έρθει σε διάλογο για να συζητήσει θέματα βιομηχανίας, η ένωση θα προχωρήσει σε πιο δυναμικά μέτρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, κατά τη συνεδρίασή του στις 4 Απριλίου, αποφάσισε να προβεί σε απεργία 48 ωρών από τη Δευτέρα 19 Απριλίου (από τις 07:00 π.μ.) έως την Τετάρτη 21 Απριλίου (07:00 π.μ.).

Σύμφωνα με το ΠΑΣΥΝΟ, η απεργία επηρεάζει όσους υποβάλλουν αίτηση για μετεγκατάσταση βάσει μιας λίστας μεταφοράς προτεραιότητας για νέες προσλήψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία τους.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΝΟ αποφάσισε να παροτρύνει άλλα μέλη να αποφύγουν να εργάζονται υπερωρίες και να ζητήσουν από τις διοικήσεις του νοσοκομείου καθώς τους δίνεται εβδομαδιαία άδεια.

Τέλος, το ΠΑΣΥΝΟ προειδοποιεί ότι θα καλέσει τα μέλη του να αναλάβουν πιο δυναμική δράση εάν δεν υπάρξει απάντηση στην έκκληση του διοικητικού συμβουλίου. για να συζητήσουμε τα θέματα της βιομηχανίας που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της ΟΚΥΠΥ.

Source