Οι παιδικοί θάλαμοι Macareo είναι ασυνήθιστα σιωπηλοί άγγελοι κηδεμόνων δίπλα σε παιδίατρους και νοσηλευτές

Περίοδος διακοπών, αλλά μερικά παιδιά βρίσκονται σε νοσοκομεία. Δίπλα τους βρίσκονται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ο διευθυντής της παιδικής κλινικής του νοσοκομείου Μακαρίου, Δρ. Αβραάμ Ηλία

Διακοπές, λίγη χαρά στη δυστυχία των τελευταίων μηνών ություն αισιοδοξία … ish Εύχομαι σε όλους να φέρουν το 2021 ավարտ το τέλος της επιδημίας θα μαστίσει τον πλανήτη μας.

Μερικοί από τους ανθρώπους μας δεν είναι στο τραπέζι των διακοπών με τις οικογένειές τους φέτος, αλλά βρίσκονται σε νοσοκομεία. Όπως μερικά παιδιά που νοσηλεύονται σε παιδιατρικούς θαλάμους.

Μιλώντας για: Κύπρος Φορές: Διευθυντής της Παιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Macareo Dr. Ο Αβραάμ Ηλίας στέλνει το συγκινητικό μήνυμά του στην κυπριακή κοινωνία, τονίζοντας ότι όλοι στο Μακάρεο βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών που υποβάλλονται σε θεραπεία.

“Δυστυχώς, φέτος οι θάλαμοι του Νοσοκομείου Macareo είναι ασυνήθιστα σιωπηλοί λόγω της ιδιαιτερότητας του κοροναϊού, καθώς απαγορεύονται οι επισκέψεις. “Εκτός αυτού, υπάρχει μεγάλη απουσία παιδικών χορωδιών φέτος, αλλά και η απουσία του Άγιου Βασίλη, ο οποίος διανέμει δώρα σε νοσοκομειακά παιδιά.”

Όπως ανέφερε ο Δρ. Ο Ηλίας, όλα τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κρατούν τα παιδιά στο πλευρό τους, όπως οι φύλακες άγγελοι, για να τους προσφέρουν «τη φροντίδα και την αγάπη τους», βελτιστοποιώντας για καλύτερες μέρες με την έλευση του νέου έτους.

“Πολλά παιδιά νοσηλεύονται στους παιδιατρικούς μας χώρους, διεξάγοντας έναν πραγματικό« αγώνα »ενάντια σε διάφορες ασθένειες. Είμαστε στο πλευρό τους κάθε μέρα για να τους προσφέρουμε αγάπη, για να ανακουφίσουμε τον πόνο τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Και, φυσικά, για να τους δώσει αισιοδοξία. “

Τέλος, όπως ο Δρ. Ηλίας, όλοι θέλουν όλα τα παιδιά να μείνουν εκτός νοσοκομειακών κρεβατιών έως το 2021 και να επιστρέψουν στο σπίτι στις υγιείς οικογένειές τους.

Source