Οι παρατηρήσεις του Προέδρου Ερντογάν προκάλεσαν ευρεία κάλυψη στον ελληνικό τύπο

Ο Πρόεδρος Ερντογάν προέβη σε αξιολογήσεις στην ημερήσια διάταξη στη συνεδρίαση της ομάδας του AK Party που πραγματοποιήθηκε χθες. Η Ελλάδα ήταν επίσης στην ημερήσια διάταξη του Ερντογάν, ο οποίος απευθύνθηκε στα μέλη του κόμματος.

Ο Ερντογάν, ο οποίος επέκρινε σκληρά τα πρόσφατα βήματα της Αθήνας για αύξηση της έντασης, “Μην με προκαλείς, ξέρω τα όριά σου. Αν δεν το ξέρεις, τότε κλωτσήσεις το τραπέζι, έφυγες. Εμπιστεύεσαι μερικά βουνά, χιονίστηκε στα βουνά που εμπιστεύεσαι, κανένα από αυτά δεν θα σε ωφελήσει.” αυτός είπε.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ERDO FINAN ΒΡΟΥΝ ΕΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ

Οι δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν προκάλεσαν ευρεία ανταπόκριση στον ελληνικό τύπο.

Πρόεδρος Ερντογάν «Τρελοί Τούρκοι» επισημαίνοντας τη φράση, «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία έχει ξεκινήσει μια εκπληκτική επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από την Τουρκική Μεγάλη Εθνοσυνέλευση». Είπε.

“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ”

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης επέστησαν επίσης την προσοχή στην εκτίμηση του Προέδρου Ερντογάν για το μέλλον της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Ο Ερντογάν και ο Πρόεδρος της Τουρκίας αντεπιτέθηκαν δηλώνοντας ότι ο Μιτοτάκης Ερντογάν για το Κυπριακό, “Τώρα δεν υπάρχει άλλη διέξοδος στην Κύπρο εκτός από λύση δύο κρατών. Μπορείτε να την αποδεχτείτε ή όχι.” Η περιγραφή συμπεριλήφθηκε.

“ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ”

Στις ειδήσεις για το θέμα, σημειώθηκε ότι ο Ερντογάν είπε ότι ο Μικοτάκης τον προκαλούσε.

Τα λόγια του Προέδρου Ερντογάν προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, “Γνωρίστε τα όριά σας”, μεταφέρθηκαν στους αναγνώστες στην Ελλάδα.

.Source