Οι Παριζιάνες ικανοποιούν τη λαχτάρα τους για φαγητό στο εστιατόριο με τον ιδιωτικό σεφ που έρχεται σπίτι

Ο επαγγελματίας σεφ Fatiha el Kaddaoui πηγαίνει στο σπίτι των πελατών με κράτηση και προετοιμάζει γεύματα ποιότητας εστιατορίου χρησιμοποιώντας τα υλικά που φέρνουν και τον εξοπλισμό του σπιτιού.

Λέγοντας ότι η επιχείρησή τους πήγαινε πολύ πριν από την πανδημία, ο επικεφαλής εξηγεί ότι η πυκνότητα αυξήθηκε λόγω των επιδημικών περιορισμών και ότι έλαβε περίπου 30 κρατήσεις το μήνα.

«Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη«Ο El Kaddaoui αποδίδει την κατάσταση στη συνήθεια των ανθρώπων που ζουν στο Παρίσι να τρώνε στο εστιατόριο τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, οι Γάλλοι είναι εκείνοι που περνούν περισσότερο χρόνο για φαγητό και ποτό μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το κλείσιμο εστιατορίων τους έπληξε βαθύτερα.

Η Valerie Lacroix, 35 ετών, κρατώντας τον ιδιωτικό σεφ al-Kaddaoui για τη μητέρα της και η ίδια είπε, «Θέλουμε να βγούμε έξω και να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά δεν μπορούμε. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ξαναδημιουργήσετε αυτές τις κοινές στιγμές στο σπίτι » λέει.

Ο σεφ, ο οποίος εργάζεται εκτός των ωρών περιορισμού, εξυπηρετεί ομάδες έως έξι ατόμων.

Στο σπίτι ‘μην τρώτε έξωΗ τιμή του δεν είναι το τέλος κάθε Παρισιού. 170 ευρώ (1700 λίρες) ανά άτομο.

.Source