Οι πικρές αναμνήσεις των μαρτύρων κουταβιών μας στον αιώνιο χώρο ανάπαυσής τους έφεραν ξανά τις οδυνηρές αναμνήσεις στα μάτια μας.

Αντιπρόεδρος Fuat OktayΤο 1974 από την ελληνική τρομοκρατική οργάνωση EOKA-B στις μαζικές σφαγές στο Muratağa-Sandallar. 14 παιδιά που μαρτύρησαν, Μετά από 46 χρόνια, μοιράστηκε στο Twitter ότι οι ταυτότητές τους εντοπίστηκαν μέσω τεστ DNA και στάλθηκαν στον αιώνιο χώρο ανάπαυσης.

Ο Αντιπρόεδρος Oktay σημείωσε τα ακόλουθα στη θέση:

“Ο αποχαιρετισμός των παιδιών μας που μαρτύρησαν στις φρικαλεότητες της ΕΟΚΑ στην ΤΔΒΚ στον αιώνιο τόπο ανάπαυσής τους έφερε για άλλη μια φορά τις οδυνηρές αναμνήσεις στα μάτια μας. στην Τουρκία, θα είναι δίπλα στον Τουρκοκύπριο λαό με κάθε δυνατό τρόπο, μπορεί η ιδιοκτησία, τα δικαιώματα και να προστατεύσει τα συμφέροντα, η τήρηση θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα. αυτό το γεγονός πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλο τον κόσμο και θα πρέπει να συμβάλει στη διαδικασία για μια δίκαιη λύση. “

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source