Οι πολίτες έσπευσαν στο σημείο ελέγχου μετά τα εορταστικά τραπέζια [ΒΙΝΤΕΟ]

Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα του έτους և Υπήρξε μεγάλη προσέλευση στα τοπικά σημεία δειγματοληψίας για τη γρήγορη ανίχνευση αντιγόνου δοκιμή ανίχνευσης.

Τα τραπέζια των διακοπών έχουν τελειώσει και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, ακόμη και με τον περιορισμένο αριθμό διατάξεων, είναι παρελθόν.

Η σύντομη παύση της κυβέρνησης των απαγορεύσεων έκτακτης ανάγκης τέθηκε σε ισχύ μόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο, οι οικογενειακές και κοινωνικές συγκεντρώσεις των διακοπών προκάλεσαν ανησυχία στους πολίτες λόγω του φόβου εξάπλωσης του κοραναϊού, οπότε σήμερα, τη δεύτερη ημέρα του έτους, έσπευσαν στα τοπικά σημεία δειγματοληψίας για να περάσουν μια γρήγορη δοκιμή.

Ένας πολίτης είπε: «Ήμασταν μόνοι με την οικογένειά μας, αλλά πριν από λίγες μέρες συνάντησα μερικούς φίλους και τους είπα να το δοκιμάσουν».

Ο δεύτερος πολίτης είπε, “Ακριβώς επειδή ξεκινά η νέα εβδομάδα, η εργάσιμη εβδομάδα, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να το κάνουμε δωρεάν, γιατί όχι; «Μάθετε πώς προχωράμε».

Η πλειοψηφία των πολιτών δήλωσε ότι έσπευσαν να εξετάσουν προληπτικά.

«Για να ελέγξετε τι συμβαίνει στο λαιμό», είπε ένας πολίτης.

«Όχι, απλά δεν είμαι προσεκτικός», είπε ένας άλλος.

Ο στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι να επεκταθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού στην επόμενη περίοδο.

Η Margarita Kiriaku, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, δήλωσε:μικρό: Και στον χώρο εργασίας χρησιμοποιούνται ήδη στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, για τον έλεγχο των υπαλλήλων της Εθνικής Φρουράς, ο στόχος είναι η επέκταση ιδιωτικών εταιρειών στο χώρο εργασίας, αλλά και στα σχολεία.

Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας ανησυχεί ότι παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού επεκτείνεται συνεχώς, δεν υπάρχει επαρκής απάντηση από το κοινό.

Source