«Οι πολιτοφυλακές του Χάφταρ θα θεωρούνται νόμιμοι στόχοι»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Γιασάρ Γκίλερ, και με τους διοικητές της δύναμης, Μεχμέττσικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη. Απευθυνόμενος στο προσωπικό μετά το γεύμα, ο Akar δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις περνούσαν από μια πολυάσχολη περίοδο. “Οι στρατιώτες, όλα τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί μέχρι στιγμής χωρίς ατύχημα, δουλεύουν σημείωσαν μεγάλη επιτυχία”, δήλωσε ο Akar, τα δικαιώματα της Τουρκίας, η συνάφεια των δραστηριοτήτων τους για την προστασία των συμφερόντων και δήλωσε ότι συνέχισαν με αποφασιστικότητα.

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Ο Akar είπε, “Το πιόνι των putchists και των ξένων δυνάμεων, ο Hafter, το παιχνίδι των άλλων, είναι μεταξύ των αυταπάτων που στοχεύουν άμεσα τους Τούρκους στρατιώτες, που έχουν έρθει στην περιοχή στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών και την πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, και οι οποίες παρέχουν στρατιωτική εκπαιδευτική συνεργασία, βοήθεια, συμβουλευτική υποστήριξη και τα στοιχεία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. “Δεδομένου ότι είχε κολλήσει, δεν μπόρεσε να φύγει από το σπίτι του, ήταν σε αυταπάτες στοχεύοντας τα στοιχεία TSK για να κάνει κάτι ο ίδιος”, είπε.

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΦΥΣΗ»

Mites, ανατρεπτικό Hafter Turkey και τα λόγια των Ενόπλων Δυνάμεων εναντίον του, “Πρόκειται για εγκληματία πολέμου, κακοποιός, δηλ. Δολοφόνος Haft και δολοφόνος Haft, θα γίνουν προσπάθειες εισβολής για να γνωρίζουν εάν τα τουρκικά στοιχεία υποστηρικτές στοιχείων θα θεωρηθούν παντού ως νόμιμος στόχος. Αφήστε τους να το βάλουν στο μυαλό τους. “Δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν αφού κάνουν το κίνημα. Επομένως, όλοι πρέπει να συγκεντρώσουν το μυαλό τους. Υπήρξε εκεχειρία, διεξάγονται πολιτικές διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο αυτής της εκεχειρίας. Είναι απαραίτητο η Λιβύη να ανήκει στην ενότητα, την ακεραιότητα και η Λιβύη να ανήκει στους Λιβύους.”

‘ΚΥΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ »

Της Κύπρου Τονίζοντας ότι είναι εθνικό ζήτημα για την Τουρκία Akar, “Η προσέγγισή μας είναι σαφής. Αυτό που έχουμε στην Κύπρο το 1974 και σήμερα το ίδιο”, είπε. Δουλεύοντας για 83 εκατομμύρια της ασφάλειας των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων στη Λιβύη, το Αζερμπαϊτζάν και για να συμβάλλει στην ασφάλεια μιας φιλικής και αδελφικής χώρας, όπως η Κύπρος, επίσης, εκφράζει την προσπάθεια του Show Akar, πολιτική ένωση χωρών, συμπεριλαμβανομένων των γειτονικών περιοχών της Τουρκίας και η γη τόνισε ότι σέβεται την ακεραιότητα.

.Source