Οι πρίγκιπες προσπαθούν να μειώσουν την ένταση μεταξύ τους

Οι πρίγκιπες προσπαθούν να μειώσουν την ένταση μεταξύ τους

Έχει δηλωθεί ότι η σχέση μεταξύ των αδελφών είναι τεταμένη από την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και του Μέγκαν Μάρκλ να αποχωρήσουν από το βασιλικό.

Οι πρίγκιπες προσπαθούν να μειώσουν την ένταση μεταξύ τους

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, με αναφορές για την πρόσφατη σχέση τους να γίνονται τεταμένες, προφανώς θέλουν να χαλάσουν αυτήν την είδηση.

Υποστηρίχθηκε ότι η φωτογραφία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στον ιστότοπο Archewell, που δημιουργήθηκε από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, τον Πρίγκιπα Χάρι και τον Μέγκαν Μάρκλ, προκάλεσε ένταση μεταξύ των αδελφών. Η προαναφερθείσα φωτογραφία, του πρίγκιπα Χάρι και της μητέρας του Πριγκίπισσα Ντιάνα, κοινοποιήθηκε με τη φράση “Είμαι ο γιος της μητέρας μου”.

Σύμφωνα με την έκθεση του Page Six, η Katie Nicholl, δημοσιογράφος που παρακολουθεί στενά τη βασιλική οικογένεια, χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Πραγματοποίησαν τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έστειλαν δώρα ο ένας στον άλλο. Σε μια πολύ πολυάσχολη και χαοτική χρονιά, ήταν μια ευκαιρία και για τις δύο οικογένειες να συναντηθούν και να συνδεθούν, αν και ουσιαστικά. “

Δηλώνοντας ότι η σχέση μεταξύ των αδελφών είναι καλύτερη από πέρυσι, ο Nicholl πρόσθεσε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η σχέση του Γουίλιαμ και του Χάρι είναι πολύ καλύτερη. Αν κοιτάξετε πέρυσι σε αυτό το στάδιο, τα αδέρφια δεν μίλησαν καθόλου. “

Ο Nicholl δήλωσε ότι, πέρυσι, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ συναντήθηκε με μεγάλη απογοήτευση από την απόφαση του ζευγαριού Χάρι και Μεγκάν να αποχωρήσουν από τη Βασιλική. Αλλά φαίνεται ότι ο πάγος μεταξύ των αδελφών έχει ήδη λιώσει και βλέπουν ο ένας τον άλλο συχνά ξανά.

Έχει προταθεί ότι οι συμφωνίες περιεχομένου του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle με πλατφόρμες όπως το Netflix και το Spotify δημιούργησαν ανησυχία με το φόβο ότι θα μπορούσαν να αποκαλύψουν ιδιωτικές πληροφορίες για την οικογένεια στο Royal.

Άλλες ειδήσεις στο ΗΒ

.Source