“Οι προβλέψεις είναι επικίνδυνες. Η Loizou և Pittas κάνει τη διαφορά “, 24Sports & News

Ο Κύπριος προπονητής Νικόλας Μαρτίδης μίλησε στο SPORT FM 95.0 κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Kane Paicnid”.

Αναλυτικά.

Γενικό σχόλιο για το ντέρμπι. “Όλοι έχουν τώρα πει ότι εάν η Ομόνοια κερδίσει με θαύμα, θα χάσει το πρωτάθλημα. Διαφορετικά, η AEL θα γίνει και πάλι τρεις υποψήφιοι για τον τίτλο. Η ισοπαλία, ωστόσο, δεν είναι κακό αποτέλεσμα για την “Ομόνοια”, η οποία θα αφήσει τον “Απόλλωνα” με τέσσερις πόντους και θα παίξει το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας.

Επειδή και οι δύο ομάδες έχουν πολλά διεθνή. «Είναι καλό να έχουμε εθνικούς παίκτες, γιατί εκείνοι που έπαιξαν έχουν ρυθμό. Το να μιλάμε για κόπωση είναι υπερβολικό, καθώς οι 72 ώρες αρκούν για να προετοιμάσουν τους παίκτες. «Ανησυχώ ότι οι παίκτες έχουν δύο εβδομάδες για να παίξουν ομαδικά».

Εκτεταμένη ανάλυση και των δύο ομάδων. “Δεν νομίζω ότι η Ομόνοια θα αλλάξει πολύ το στυλ της. Ο Απόλλωνας μεγάλωσε, έβαλαν περισσότερο πάθος, νομίζω ότι θα παίξει πιο επιθετικά σήμερα. Αυτό είναι το στοιχείο της Ομόνοιας. Ο Apollon είναι μια επιθετική ομάδα, ενώ η Omonia είναι μια ομάδα που αρέσει να παίζει αντεπιθέσεις. Αυτός που σημειώνει το πρώτο γκολ για μένα είναι σίγουρα ο νικητής. Το Apollo είναι η καλύτερη επιθετική γραμμή και η Omonia είναι η καλύτερη αμυντική γραμμή, և θα εμφανιστεί περισσότερο σήμερα. Οι προβλέψεις είναι επικίνδυνες. “Η ατομική δράση μπορεί να κάνει τη διαφορά, για παράδειγμα, το βήμα του Loizos ή του Pitta μπορεί να κάνει τη διαφορά.”

Για παράδοση του Απόλλωνα στο Orio με αντάλλαγμα την Ομόνοια. “Οι άνθρωποι απουσιάζουν από το γήπεδο, δεν νομίζω ότι θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο.”

Για τον Loizou և Pitta. Έδειξαν ότι είναι καλοί παίκτες. Δουλεύουν, τα αυτιά τους είναι κλειστά, συνεχίζουν να λειτουργούν. Οι δύο ειδικοί և Kusulos δεν σταμάτησαν να εργάζονται. Αν δεν ήταν Κύπριοι, ազգ το επώνυμό τους τελείωσε σε “πράγμα” ή ήταν Αργεντινοί, σίγουρα δεν θα έπαιζαν στην Κύπρο.

Για τον Fabiano և Yovanovitch. “Ο Fabiano κάνει τη δουλειά του, όπως πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε τερματοφύλακας που παίζει σε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν παίρνει πολλά στάδια, αλλά όταν το χρειάζεται η Ομόνοια, είναι εκεί. Εάν ο Fabiano ήταν στο Apollo, νομίζω ότι η ομάδα της Λεμεσού, η οποία είχε αστάθεια φέτος, θα ήταν πολύ μπροστά. «Θέλω ένα μεγαλύτερο πρότυπο για τον Γιοβάνοβιτς, να τον βλέπω να παίζει στο παιχνίδι της μέγιστης πίεσης όπως σήμερα».

Αν δούμε εκπλήξεις. “Δεν νομίζω ότι θα δούμε εκπλήξεις. Πιστεύω ότι ο Απόλλωνας θα αναζητήσει ένα γρήγορο γκολ, ενώ νομίζω ότι η Ομόνοια θα παίξει με το χρόνο. “Περιμένω ότι ο Απόλλωνας θα ξεκινήσει μια επιθετική επίθεση, և Η Ομόνοια θα δει μια απειλή αντεπιθέσεων”.

Για τον Berg և Petraki. “Ο Berg είναι καλός προπονητής κυρίως επειδή διατηρεί τις πεποιθήσεις του, κάνει πάντα αυτό που πιστεύει. Τώρα για τον Πετράκη, νομίζω ότι αν κάποιος μπορεί να γίνει πρωταθλητής με τον Απόλλωνα φέτος, είναι ο Πετράκης, αλλά λόγω της πίεσης στον Απόλλωνα, όλα τα βέλη είναι πάνω του. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει με τον Πετράκη είναι άδικο. Είναι προπονητής που ηρεμεί τους παίκτες. “Στην Κύπρο, είσαι τόσο καλός όσο το τελικό αποτέλεσμα.”

Για την AEL. “Το σημερινό αποτέλεσμα είναι σημαντικό για την AEL. Μπορεί να του ασκήσει πίεση. Πιστεύω ότι η AEL παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το ισχυρό του όπλο είναι ότι έχει τον ίδιο προπονητή, διατηρεί τον κύριο κορμό του από την περασμένη σεζόν. Υπάρχει χημεία στο AEL. “Το γεγονός ότι οι οπαδοί είναι μακριά από τα στάδια μπορεί να βοήθησε περισσότερο την ομάδα.”

Για ΑΕΚ-Ανόρθωση. “Είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι για όλους. “Η Ανόρθωση δεν θέλει να χάσει παίκτες λόγω του κυπέλλου, ενώ η ΑΕΚ προετοιμάζεται ήδη για τη νέα σεζόν.”

Για APOEL. Όσον αφορά την Ανόρθωση, είναι εκατό τοις εκατό εστιασμένη στο κύπελλο. Πρόσφατα, έχει δείξει σίγουρα σημάδια βελτίωσης. Ήταν μια απογοητευτική χρονιά για το APOEL, αν δεν κερδίσει το κύπελλο, θα είναι μια πολύ κακή χρονιά. Ο Anthoros, φυσικά, ήταν καλύτερος για το μεγαλύτερο μέρος του έτους և δεν μπορεί να αλλάξει εν μία νυκτί. “Πιστεύω ότι η Ανόρθωση ηγείται σε αυτά τα δύο παιχνίδια.”

,Source