Οι προβλέψεις του 2050 για την Τουρκία ανησυχούν τους Αμερικανούς

Ο χάρτης Stratfor 2050 που προβλέπει τον τομέα της Τουρκίας, έχει γίνει ένα έγγραφο που απευθύνεται σε κυκλοφορίες που έχουν ληφθεί από αλλοδαπούς.

Η Μέση Ανατολή και η Μεσόγειος της Τουρκίας για αύξηση της αποτελεσματικότητας σε μια περιοχή που εκτείνεται από την Κεντρική Ασία, οι δυτικές δυνάμεις είναι νευρικές σε μεγάλο βαθμό της χώρας.

ΧΑΡΤΗΣ Stratfor ΤΟΥΡΚΙΑ

Προηγουμένως κατακερματισμένος χάρτης της Τουρκίας ως ο πρώτος εκδότης του ιδρυτικού συλλόγου Stratfor, Geori Friedman, το βιβλίο που βρίσκεται τα επόμενα 100 χρόνια, χάρτης που δείχνει τον τομέα που ορίστηκε το 2050 για την Τουρκία, που μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα από αλλοδαπούς.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 2050

Ο Αμερικανός πωλεί κρίσιμη νοημοσύνη σε ιδιωτικά ιδρύματα με τη μονάδα του Υπουργείου Άμυνας, επίσης στην ανεπίσημη CIA είναι επίσης γνωστή ως οργανισμός που είπε ο Stratfor, χώρες του τομέα της Τουρκίας το 2050 περιλαμβάνουν:

Η λεκάνη της Κασπίας όπου βρίσκονται Ελλάδα, Νότια Κύπρος, Λιβύη, Αίγυπτος, Συρία, Ιράκ, Λίβανος, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Ομάν, Υεμένη, χώρες του Κόλπου, Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Κριμαία, Τουρκμενιστάν και Καζακστάν.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΦΟΡ

Η Stratfor είναι μια εταιρεία «παγκόσμιας νοημοσύνης» με έδρα το Τέξας. Με την Dow Chemical στο Bhopal της Ινδίας και μεγάλες εταιρείες όπως οι κατασκευαστές μαχητικών αεροσκαφών Lockheed Martin, Northrop Grumman και Raytheon, παρέχει επίσης μυστική μυστική πληροφορία σε αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το Marine Corps Command και η στρατιωτική νοημοσύνη. Πρακτορείο.

Έτσι, εν συντομία, το Stratfor, η CIA για λογαριασμό της διαδικασίας πρωτοβουλίας που λαμβάνει χώρα στην Τουρκία, είναι ο δημιουργικός διαχωρισμός και παρόμοιες πολιτικές. Είναι επίσης το ίδρυμα που έφερε το FETÖ σε αυτές τις μέρες.

Source