Οι προορισμοί διακοπών για την άνοιξη και το καλοκαίρι που προτιμούν οι Ρουμάνοι είναι η Ισπανία, η Ιταλία, τα Αραβικά Εμιράτα, η Τουρκία και η Ελλάδα

210420121357images.jpeg

Η λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για την άνοιξη και το καλοκαίρι περιλαμβάνει την Ισπανία, την Ιταλία, τα Αραβικά Εμιράτα, την Τουρκία και την Ελλάδα, μετά τους εξωτικούς προορισμούς στις αρχές του έτους όπως η Ζανζιβάρη, το Μεξικό, η Δομινικανή Δημοκρατία και η Κούβα, δείχνουν τα δεδομένα ο ταξιδιωτικός πράκτορας eSky.ro.

«Ο δημοφιλέστερος προορισμός φέτος είναι η Ισπανία, ειδικά η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη και η Μάλαγα – το ενδιαφέρον για αυτούς τους προορισμούς έχει αυξηθεί συνεχώς τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Η Ιταλία είναι η δεύτερη στην κορυφή των προορισμών που επέλεξαν οι Ρουμάνοι για αυτή τη σεζόν. Η Ρώμη, η Πάρμα και η Κατάνια βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των ιταλικών πόλεων στις οποίες θα επισκεφθούν οι Ρουμάνοι φέτος. Για να αναφέρουμε ότι οι χώρες της Νότιας Ευρώπης σκοπεύουν να εξαλείψουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στο τέλος της άνοιξης-καλοκαιριού για να ενθαρρύνουν τον τουρισμό. Εκτός από τους προορισμούς κοντά στο σπίτι, οι Ρουμάνοι θέλουν να επισκεφθούν φέτος τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός. Ακολουθούν η Τουρκία, η Ελλάδα και η Κύπρος, στις οποίες θα επισκεφθούν Ρουμάνοι τον Μάιο-Αύγουστο. Οι πιο δημοφιλείς πόλεις στην Ελλάδα είναι η Αθήνα, η Πρέβεζα και η Σκιάτος, λέει ο ταξιδιωτικός πράκτορας.

Στην Τουρκία, η κορυφή είναι η πρώτη από την Αττάλεια, και όσον αφορά την Αίγυπτο – η Χουργκάντα ​​και το Κάιρο είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, η Λάρνακα στην Κύπρο αυξάνεται σε δημοτικότητα.

«Οι εξωτικές χώρες που επέλεξαν οι Ρουμάνοι στις αρχές του έτους χάνουν από τη δημοτικότητά τους. Τώρα βλέπουμε μια αύξηση ενδιαφέροντος για ταξίδια προς τις χώρες της Ευρώπης. Ξεκινώντας από τα μέσα Φεβρουαρίου, ο αριθμός των κρατήσεων για τις υπηρεσίες μας αυξάνεται συνεχώς. Οι μεγαλύτερες αυξήσεις παρατηρήθηκαν στην Ιταλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο », λέει η Marius Turbatu, Global Expansion Director eSky Group και ο διευθυντής του HUB στο Βουκουρέστι.

Το Sky Group είναι ένα διαδικτυακό τουριστικό πρακτορείο (OTA), ηγέτης στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στις αγορές της Νότιας Αμερικής. Προς το παρόν, το eSky προσφέρει τις υπηρεσίες σε περισσότερες από πενήντα αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο και σχεδιάζει να συνεχίσει την ανάπτυξή του.

Source