“Οι προσδιορισμοί που έκανε ο Sunat Atun στην Κυπριακή Ταχυδρομείο

Παρόλο που η ημερήσια διάταξη των εκλογών καταλαμβάνει την κοινή γνώμη, η «οικονομική ατζέντα» διατηρεί τη θέση της.

Από την άλλη πλευρά, η επιτροπή του Κοινοβουλίου συνεχίζει τις εγκρίσεις του προϋπολογισμού.

Πρόεδρος του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Tufan erhürman, την προηγούμενη μέρα βουλευτής του Εθνικού Κόμματος Ενότητας (UBP), Πρόεδρος της Επιτροπής Συνέλευσης και Προϋπολογισμού Sunat Atun‘ένα Cyprus PostΕίπε ότι οι δηλώσεις «δηλητηριώδες ζέμπερεκ» που έκανε ήταν «σωστοί προσδιορισμοί».

Μιλώντας σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολούθησε σήμερα, ο Erhürman επεσήμανε ότι οι δηλώσεις του Atun, “Η αναστάτωση που προκλήθηκε από την πανδημία και η προτίμηση για τη διαχείριση της οικονομίας χωρίς πρόγραμμα έχει προκύψει, και αυτό έφερε τη χώρα μας σε ιστορική κατάρρευση”.

Tufan erhürman Σε μια προηγούμενη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επέστησε επίσης την προσοχή στην «περίεργη κατάσταση των δηλώσεων του Atun, ο οποίος είναι μέλος της κυβέρνησης, ως προς το ότι είναι μέλος της κυβέρνησης».

Πρόεδρος της επιτροπής Sunat Atun, Cyprus Postσε ειδική δήλωση προς την επίσημη υπηρεσία του κράτους και την τηλεόραση BRT με ΕΤΣΙΕπισήμανε την «λογοκρισία» δηλώνοντας συγκεκριμένα ότι δεν έδωσε την ομιλία του στην επιτροπή προϋπολογισμού.

Atun, στην οικονομία “Πάπια πάπια” Προειδοποίησε επίσης ότι εάν συνεχιστεί το μοντέλο του, η κατάρρευση της οικονομίας μας θα επιταχυνθεί και οι τομείς θα γίνουν ακόμη πιο αναποτελεσματικοί.

.Source