Οι προσπάθειες για την απαγόρευση της λατρείας στην Ευρώπη εξαπατούν το Ισλαμικό ΣΠΙΤΙ

Η προσθήκη του άρθρου “απαγόρευση λατρείας στα πανεπιστήμια” στο νομοσχέδιο που πρόσφατα ψήφισε το γαλλικό κοινοβούλιο στην τελευταία ψηφοφορία προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Nuri Ünal, πρόεδρος του τουρκικού θρησκευτικού ιδρύματος-Sen, επέστησε την προσοχή στον προγραμματισμένο και συστηματικό αντι-ισλαμισμό στην Ευρώπη. Ο Ünal είπε: «Οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Ευρώπη είναι δικοί τους πολίτες, δηλαδή πολίτες αυτής της χώρας… άνθρωποι που συμβάλλουν στην ανάπτυξη αυτής της χώρας. Αν και είναι πολίτες της Γαλλίας και της Αγγλίας, η μόνη διαφορά τους είναι ότι είναι μουσουλμάνοι. Ειδικά ο Macron σχεδίασε πρόσφατα ένα σοβαρό προφίλ της ισλαμοφοβίας. Θα πρέπει να το παραιτηθεί από αυτό. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Mehmet Sait Celik

Ο Nuri Ünal, πρόεδρος του τουρκικού θρησκευτικού ιδρύματος-Sen, επεσήμανε ότι ένας προγραμματισμένος και συστηματικός αντι-ισλαμισμός διεξάγεται στην Ευρώπη, ειδικά στη Γαλλία και τη Γερμανία, και τόνισε ότι οι διακρίσεις απέναντι στους μουσουλμάνους είναι απαράδεκτες. Αντιδρώντας στην αυξανόμενη εχθρότητα της Ευρώπης απέναντι στους μουσουλμάνους και το Ισλάμ σαν ιός κάθε μέρα, οι τουρκικές θρησκευτικές υποθέσεις
Ο πρόεδρος του Vakıf-Sen Nuri Ünal δήλωσε ότι ο αυξανόμενος αντι-ισλαμισμός σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχει πλέον φτάσει σε ανησυχητικό επίπεδο και ότι αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

“Η MACRON ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΟΒΑΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ”
Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο Ünal είπε: «Οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Ευρώπη είναι δικοί τους πολίτες, δηλαδή πολίτες αυτής της χώρας… άνθρωποι που συμβάλλουν στην ανάπτυξη αυτής της χώρας. Αν και είναι πολίτες της Γαλλίας και της Αγγλίας, η μόνη διαφορά τους είναι ότι είναι μουσουλμάνοι. Ειδικά ο Macron σχεδίασε πρόσφατα ένα σοβαρό προφίλ της ισλαμοφοβίας. Πρέπει να το παραιτηθεί από αυτό. Πρόσφατα νομοσχέδιο, γνωστό προηγουμένως ως αυτονομιστικός νόμος, συζητήθηκε πρόσφατα στη Γερουσία. Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις, το όνομα αυτού του νομοσχεδίου άλλαξε και με την κατανόηση του σεβασμού των αξιών της δημοκρατίας.
ετοιμάστηκε ένα νέο σχέδιο νόμου. Στην τελευταία ψηφοφορία, ένα νέο άρθρο προστέθηκε στο σημείο ότι η λατρεία σε πανεπιστήμια και πανεπιστημιακούς διαδρόμους απαγορεύεται ή πρέπει να απαγορευτεί. Φανταστείτε ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει μια επιδημία τώρα, οι άνθρωποι από τη μία πλευρά
Από την άλλη πλευρά, ο Μακρόν αγωνίζεται να αποτρέψει τη λατρεία των Μουσουλμάνων που έχουν πέσει στο πρόβλημα της ζωής του. Τα πανεπιστήμια είναι σήμερα κλειστά σχεδόν σε όλο τον κόσμο. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

“ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ …”

Δηλώνοντας ότι η ισλαμοφοβία αυξάνεται μέρα με τη μέρα στη Γαλλία, ο Ünal είπε: Όσο μπορούμε να δούμε από τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,[1]Η μόνη ανησυχία των μαθητών που είναι εκεί είναι η πληρωμή επιδομάτων, τα τέλη γευμάτων, η διαμονή / διαμονή… Με άλλα λόγια, προσωπικά προβλήματα. Δεν είναι πραγματικά κατανοητό ότι αφήνετε όλα αυτά και θεσπίζετε ένα τέτοιο σχέδιο νόμου μόνο για τους μουσουλμάνους. Ως εκ τούτου, ως τουρκικό θρησκευτικό ίδρυμα Sen, η έκκλησή μας είναι: Προέρχεται από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ειδικά από τον Macron. Επειδή σκέφτονται τον εαυτό τους ως πολιτισμένο και δηλώνουν ότι ζουν τη δημοκρατία με τον καλύτερο τρόπο και ενεργούν ως εκπρόσωπος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μόνο για τον εαυτό τους, ο πολιτισμός είναι μόνο για τον εαυτό τους… Για αυτόν τον λόγο, η έκκλησή μας είναι. Είναι ότι όλες οι ευρωπαϊκές χώρες δημιουργούν ένα έδαφος στο οποίο οι πολίτες τους μπορούν πραγματικά να ασκήσουν το δικαίωμα λατρείας τους. Ειδικά, επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι εγκαταλείπουν τη στάση τους απέναντι στους μουσουλμάνους.

“Οι μουσουλμάνοι πρέπει να κινούνται μαζί”

Τονίζοντας ότι οι δυτικές χώρες θα θεσπίσουν νόμους σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα, να υιοθετήσουν νόμους σύμφωνα με την κατανόηση και τις κυβερνήσεις τους, ο Ünal είπε: «Ωστόσο, υπάρχουν δύο σημαντικά ζητήματα που πρέπει να κάνουν οι Μουσουλμάνοι εδώ. Το πρώτο είναι τα καθήκοντα των μουσουλμάνων που ζουν σε αυτές τις χώρες και το δεύτερο είναι οι ισλαμικές χώρες που έχουν σχέσεις με αυτές τις χώρες. Τι πρέπει να κάνουν οι Μουσουλμάνοι σε αυτήν τη χώρα; να είστε σε θέση να ενεργείτε μαζί στο θέμα του Ισλάμ, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, δηλαδή, αν είναι τουρκικά, αραβικά ή διαφορετικά. Αν και υπάρχουν ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, διακυβεύεται η ύπαρξη μουσουλμάνων. Όταν υπάρχει περιορισμός στον χώρο της ελευθερίας λατρείας εκεί, οι Μουσουλμάνοι πρέπει να δημιουργήσουν τη βάση για να ενεργούν μαζί. Οι ισλαμικές χώρες, ιδίως οι αραβικές χώρες, έχουν σοβαρές οικονομικές σχέσεις με τις ευρωπαϊκές χώρες. Πρέπει να παίξουν λίγο περισσότερο ρόλο εδώ. Πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες για να σταματήσουν οι διωγμοί των μουσουλμάνων και οι επιθέσεις σε τζαμιά στη Γαλλία ή σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόσφατα, καίνε ξανά τα τζαμιά, βάζοντας τα κεφάλια στις πόρτες των τζαμιών. Πρόσφατα βιώσαμε ένα περιστατικό στο ελληνικό τμήμα της Κύπρου. Σχεδιάζουν σταυρούς στα τζαμιά. Καταστρέφουν τα τζαμιά μας με φασιστικές ρατσιστικές αντιλήψεις. Ενοχλούν τους θρησκευτικούς μας υπαλλήλους. Για αυτόν τον λόγο, καλούμε τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών να ενεργήσουν συνειδητά. ” είπε. (İLKHA)

Source