Οι προ-εγγραφές Starlink ξεκίνησαν στην Τουρκία για την παροχή υπηρεσιών Διαδικτύου από το Space

Σύμφωνα με τη δήλωση που έγινε από τον ιστότοπο που δημιουργήθηκε για το έργο, Έλον Μόσκ‘σε Διευθύνων Σύμβουλοςανέλαβε το καθήκον της SpaceX έργο Διαδικτύου από το διάστημα, το οποίο εμφανίζεται ως ένα από τα πιο σημαντικά έργα της εταιρείας Starlink Ξεκίνησε στην Τουρκία για προεγγραφές.

Το Starline πρέπει πρώτα να εισαχθεί στον επίσημο ιστότοπο για να εγγραφεί στο Starline στην Τουρκία. Πρέπει να συμπληρώσετε την ενότητα e-mail και μετά να μεταβείτε στην ενότητα διευθύνσεων και να επιλέξετε την τοποθεσία. Όταν συμπληρωθούν οι απαραίτητες πληροφορίες και κάνετε κλικ στο κουμπί «Παραγγελία τώρα», εμφανίζεται η ημερομηνία που θα προσφέρει η υπηρεσία Starlink.

Ο ιστότοπος Wb διαθέτει πληροφορίες σχετικά με μια χρέωση 99 $ για την υπηρεσία Starlink. Αναφέρεται ότι αυτή η αμοιβή είναι η «προμήθεια κατάθεσης». Εάν δημιουργηθεί προ-εγγραφή και δεν υπάρχει υπηρεσία, δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων

Αναφέρεται στον ιστότοπο ότι η χωρητικότητα είναι περιορισμένη.

Η εταιρεία, η οποία σχεδίαζε να παρέχει διαδικτυακή υπηρεσία στη γη μέσω δορυφόρων σε γήινη τροχιά, έστειλε χιλιάδες δορυφόρους στο διάστημα και τους τοποθέτησε σε τροχιά. Έτσι, η εταιρεία άρχισε να προσφέρει διαδικτυακή υπηρεσία σε χρήστες δοκιμών beta σε ορισμένες περιοχές.

.Source