Οι πρωταθλητές αποκάλυψαν στο τουρνουά τένις χειμερινού κυπέλλου EMU

Οι πρωταθλητές αποκάλυψαν στο τουρνουά τένις χειμερινού κυπέλλου EMU

Οι πρωταθλητές ανακοινώθηκαν στο Τουρνουά Τένις Χειμερινού Κυπέλλου EMU που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αθλητικών Υποθέσεων της ΟΝΕ.

Οι πρωταθλητές αποκάλυψαν στο τουρνουά τένις χειμερινού κυπέλλου EMU

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Πανεπιστήμιο Ανατολικής Μεσογείου (DAÜΔιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αθλητικών Υποθέσεων DAÜ Οι πρωταθλητές έχουν ανακοινωθεί στο Τουρνουά Τένις Χειμερινού Κυπέλλου.

Οι τελικοί αγώνες και η τελετή απονομής του τουρνουά, που διοργανώνεται στις κατηγορίες γυναικών και ανδρών άνω των 18, γυναικών και ανδρών άνω των 30 ετών, καθώς και διπλά, διπλά και μικτά, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, στις 19:00, DAÜ Πραγματοποιήθηκε σε γήπεδα τένις. Στην τελετή DAÜ Πρύτανης καθηγητής Δρ. Aykut Hocanın, Αντιπρύτανης Φοιτητικών Υποθέσεων Καθ. Δρ. Hüseyin Aktuğlu, Αντιπρύτανης Κοινωνικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων Δρ. Ανταγωνίζονται με τον Deniz İşçioğlu ταυτόχρονα DAÜ Παρευρέθηκε επίσης ο διευθυντής αθλητικών υποθέσεων Cemal Konnolu.

Στην κατηγορία γυναικών άνω των 18 ετών, η Aslı Öngün έγινε πρωταθλητής, ενώ η Melis Gülcan κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Οι ημιτελικοί της κατηγορίας ήταν οι Deren Kalfaoğlu και Gülzat Kustubayeva. Ενώ ο Tancan Kemaler, ο πρωταθλητής στην κατηγορία ανδρών άνω των 18 ετών, έγινε πρωταθλητής, ο Bahtiyar Sales πήρε τη δεύτερη θέση. Οι ημιτελικοί της κατηγορίας ήταν οι Matin Razavi και Yunus Ataduryyev. Στην κατηγορία των γυναικών άνω των 30 ετών, η Mine Altay έγινε πρωταθλητής, ενώ η Özde Dağlı ήρθε δεύτερη.

Οι ημιτελικοί της κατηγορίας ήταν οι Betül Güler και Setareh Shirkhani. Ο Aydın Kayol, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στη διοργάνωση του πρωταθλήματος τουρνουά στην κατηγορία ανδρών άνω των 30 ετών, έγινε δεύτερη θέση, ενώ ο Heidar Heidari κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Οι Ferhad Nazari και Bilal Ceral ήταν οι ημιτελικοί της κατηγορίας.

Το ντουέτο Deren – Diana έγινε πρωταθλητής στην κατηγορία γυναικών διπλού, ενώ η δεύτερη θέση ήταν Gulzat – Özde. Οι ημιτελικοί της κατηγορίας ήταν οι Gizem – Özge και Ayşe – Melis. Στην κατηγορία ανδρών διπλού, ο duağın – Serhan duo έγινε ο πρωταθλητής, ενώ ο Aydın – Avni κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Οι ημιτελικοί της κατηγορίας ήταν οι Tancan – Erhan και Cem – Emir. Το δίδυμο Aydın – Gülzat έγινε πρωταθλητής στην κατηγορία μικτών διπλών, ενώ το δίδυμο Erhan – Diana κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Οι ημιτελικοί της κατηγορίας ήταν το δίδυμο Marifi-Betül και Tancan-Deren.

Άλλες ειδήσεις ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

.Source