Οι πρώτες δημοσιεύσεις του Burak Deniz, που επέζησαν της κορώνας! Τελευταίες πόζες των Engin Öztürk, Serkan Çayoğlu, Uğur Güneş και Birkan Sokullu …

Televizyongazetesi.com/Detay – Οι οπαδοί της οθόνης, οι οποίοι φέρουν επωνυμία από τους θαυμαστές τους με τις δημοσιεύσεις τους στο Instagram, κοσμούν τα κοινωνικά μέσα με τις καθημερινές τους καταστάσεις, πίσω από το παρασκήνιο πόζες και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν για περιοδικά μόδας. Ας ρίξουμε μια ματιά στις τελευταίες δημοσιεύσεις των νεαρών αγοριών, τα οποία συμμετείχαν στην ατζέντα της τελευταίας περιόδου, τράβηξαν την προσοχή με τα επιτυχημένα έργα τους και ακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές τους …

Ο Birkan Sokullu κατατάσσεται πρώτος. Όπως γνωρίζετε, είναι επί του παρόντος στην ημερήσια διάταξη ως το Inn of the Masumlar Apartment series. Ο ηθοποιός δεν αρέσει πολύ στα κοινωνικά μέσα, αλλά περιστασιακά εκπλήσσει τους θαυμαστές του.

Η παρακάτω στάση είναι μία από αυτές. Ο ηθοποιός, που εφιστά την προσοχή με τη μακρινή του στάση, είναι ένας από αυτούς που περιορίζουν τις δημοσιεύσεις του στα κοινωνικά μέσα.

Ενώ μοιράστηκε μια στάση που έδωσε σε ένα περιοδικό χωρίς σχόλια, η Merve Dizdar, η οποία έπαιξε τον αδερφό της Gülben στη σειρά, ήταν επίσης αγαπημένη από τη Merve Dizdar.

Έμαθε ότι ο Burak Deniz, ο οποίος ήρθε στις οθόνες με τη σειρά ATV Maraşlı, πιάστηκε πρόσφατα στην κορώνα. Το νέο επεισόδιο της σειράς δεν προβλήθηκε αυτήν την εβδομάδα.

Την επόμενη εβδομάδα, το νέο επεισόδιο της σειράς όπου σταμάτησε η λήψη θα εμφανιστεί στην οθόνη. Εν τω μεταξύ, αποκαλύφθηκε ότι ο Burak Deniz βγήκε από την καραντίνα.

Στην παραπάνω κοινή χρήση του ηθοποιού, φαίνεται επίσης το χαριτωμένο σκυλί του αγαπημένου του μοντέλου Didem Soydan. Είναι η γάτα στη φωτογραφία του ηθοποιού, αυτό το θέμα δεν είναι πολύ σαφές!

Η ηθοποιός αναφέρεται επίσης στο Maraşlı με την ακόλουθη ανάρτηση. Ο Didem Soydan είναι ένας από τους πρώτους που εκτιμά τη θέση με τη σημείωση «Κύριοι του Μαρά».

Ο Engin Öztürk, από την άλλη πλευρά, είναι ένας από αυτούς που δεν εγκατέλειψαν την προφύλαξη λόγω της επιδημίας Covid 19. Ο παίκτης, ο οποίος φαίνεται να παίζει τάβλι στην παραλία, λαμβάνει προφυλάξεις χωρίς να αφαιρέσει τη μάσκα του, παρόλο που είναι ανοιχτός. Είναι σχεδόν σαν να λέμε ότι η επιδημία δεν πρέπει να χαλάσει την ευχαρίστησή μας …

Ο Öztürk, ο οποίος ήρθε στην οθόνη με την τηλεοπτική σειρά The House You Were Born στο Kaderindir, μοιράζεται τις ευχάριστες στιγμές του στην παραλία με τη νότα «tb».

Η Serkan Çayoğlu, η ηθοποιός του Once Upon a Time in Cyprus, η οποία μεταδόθηκε στο TRT1 και έδωσε στο κοινό φασαρία με κάθε σκηνή, ποζάρει με τα καθημερινά της ρούχα στην παραλία του νησιού μετά την εμφάνισή της στη σειρά περιόδου.

Η ηθοποιός, που εμφανίζεται στις δημοσιεύσεις που πηγαίνει συχνά στην παραλία, περιπλανιέται σε εξωτερικούς χώρους στις διακοπές ή στον ελεύθερο χρόνο της και μοιράζεται πόζες παρόμοιες με τις ακόλουθες για τους θαυμαστές της. Μία από τις πρώτες προτιμήσεις έγινε από τον εραστή του Özge Gürel.

Ο Uğur Güneş, ο οποίος έφυγε από τη σειρά Once Upon a Time Çukurova, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου έχει αποχωριστεί εδώ και πολύ καιρό. Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να παίξει στο δράμα περιόδου που ονομάζεται Lawless Lands.

Εν τω μεταξύ, μπορεί να φανεί από τις δημοσιεύσεις ότι ο ηθοποιός, ο οποίος παίζει πολλά αθλήματα για τη σειρά και διατηρεί ανέπαφη την κατάστασή του, είναι συνήθως στο σπίτι λόγω της επιδημίας Covid 19 … Εδώ είναι ένα από αυτά .. .

Αποκλειστικό περιεχόμενο στο κανάλι σας στο YouTube

Εγγραφείτε

Source