Οι πρώτες παραδόσεις του Huawei P50 Pro – iTechNews.gr

Η σειρά Huawei P50 έρχεται, ανυπομονούμε να δούμε το σημείο αναφοράς της νέας ναυαρχίδας κάμερας φέτος πριν ξεκινήσει. Ταυτόχρονα, οι διαρροές και οι παραδόσεις της σειράς Huawei P50 έχουν ήδη αρχίσει να μας εμπνέουν πριν από το επίσημο άνοιγμα.

Ο δημιουργός της ιδέας HoiIndI μοιράστηκε μερικές υπέροχες παραστάσεις του Huawei P50 Pro με βάση προηγούμενες διαρροές լ ειδήσεις στο Διαδίκτυο.

Το Huawei P50 Pro προσφέρει εικόνες για πρώτη φορά

Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου διαθέτει οθόνη πλήρους οθόνης, μεγάλες καμπύλες άκρες στην αριστερή և δεξιά և κεντρική τρύπα της κάμερας selfie.

Στα δεξιά έχει ένα κόκκινο πλήκτρο έντασης ήχου. Στο κάτω μέρος διαθέτει γρίλια ηχείων, θύρα USB Type-C κ.λπ.

Στο πίσω μέρος της συσκευής, το τηλέφωνο έχει την επιλογή μιας τετραγωνικής κάμερας, η οποία αποτελείται από μια κάμερα Periscope για απομακρυσμένη μεγέθυνση, καθώς και ένα φλας LED με τη μάρκα Leica.

Το Huawei P50 Pro προσφέρει εικόνες για πρώτη φορά

Η μπροστινή σχεδίαση ταιριάζει απόλυτα με την προηγούμενη διαρροή CAD, αλλά η πίσω σχεδίαση και η διάταξη της κάμερας δεν είναι ακόμη γνωστά. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι μια έκδοση Pro, μπορούμε να περιμένουμε να προσφέρει τουλάχιστον μια τετραγωνική κάμερα παρόμοια με την προηγούμενη έκδοση P40 Pro 40 P50 Pro + του συστήματος κάμερας Penta.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Huawei P50 Pro διαθέτει οθόνη 6,6 ιντσών με ύψος 150 mm και πλάτος 73 mm.

Ωστόσο, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας , είναι ο πρώτος που θα ενημερωθεί, θα το κάνει Μου αρέσει և Κοινή χρήση στη σελίδα μας στο Facebook ή εγγραφείτε το κανάλι μας στο Telegram Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο κανάλι iTechNews.gr: Youtube:, όπου μπορείτε να βρείτε πολλές παρουσιάσεις από εμάς. Μην ξεχάσεις Προτιμάτε το iTechNews.gr για αγορές σε διάφορα κινεζικά καταστήματα;, βοηθά όλους everyone εσείς όπως παίρνω είναι φτιαγμένο απο συνήθως δώρα σε διαγωνισμούςԱնմիջապես Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους αμέσως πριν πραγματοποιήσετε μια αγορά, χωρίς να χρεώσετε τίποτα για αυτό, έως ότου την ολοκληρώσετε.


Εάν θέλετε να αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε παραθέτοντας iTechNews.gr:,


Εάν βλέπετε διαφημίσεις που δεν πρέπει, διαβάστε εδώ:,

Το κανάλι μας συνεργάζεται για προϊόντα Xiaomi, τα οποία φέρνουμε στη σελίδα Facebook «Xiaomi Cyprus Fans:»

https://www.facebook.com/XiaomiCyprusFans:

Στην Κύπρο, δημιουργούμε καθημερινά μια σελίδα Facebook για τους φίλους μας στο εξωτερικό, που ειδικεύεται σε επιλεγμένα εκπτωτικά κουπόνια. «Coupons.com.cy»: https://www.facebook.com/coupons.com.cy:

Και στο Telegram: https://t.me/cycouponsdeals:

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο κανάλι μας: http://bit.ly/2IPMkqr:

Μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram: https://www.instagram.com/couple_unboxing/

και στο Facebook: https://www.facebook.com/CoupleUnboxing/

Πληροφορίες Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το e-mail του καναλιού. [email protected]

Ωστόσο, μην ξεχάσετε να το κάνετε Εγγραφείτε: στη σελίδα μας στο Youtube «Αποσυμφόρηση ζευγών ” և πατήστε “κλήση” () Μάθετε για τα νέα μας βίντεο. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας , οπότε θα είστε οι πρώτοι που θα το ξέρετε Μου αρέσει և Κοινή χρήση τη σελίδα μας στο Facebook.

Πηγή:

Μοιραστείτε τις γνώσεις σας …

Source