Οι πρώτες σελίδες του σήμερα. Εκτυπώσεις և διαδικτυακά

Σε: Νέα γεγονότα αναμένεται να ανακοινωθούν μετά την ανακοίνωση του υπουργού την Πέμπτη Νοσηλεία պատճառով Η νοσηλεία λόγω της αυξανόμενης συχνότητας εμφάνισης κοροναϊού αποτελεί σημαντικό θέμα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων σήμερα, υπό το φως της επιστημονικής συνάντησης της Επιστημονικής Επιτροπής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το πρωί. Αλλά τα ζητήματα που τίθενται είναι η ανάπτυξη ενός νέου μεταλλαγμένου στελέχους του κοροναϊού στην Κύπροότι: Πρόγραμμα εμβολιασμού, Lut επαφές στη Λευκωσία, θέτοντας τον θεμέλιο λίθο του κέντρου CYCLOPS, Εκτέλεση της ετήσιας έκθεσης της Υπηρεσίας Ελέγχου στο PD և Heavy blockade, το οποίο περιλαμβάνει το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΜΙ: “Uth Wisdom” Περιέχει το κύριο θέμα του υπό τον τίτλο “Δύο καυτές μέρες”, γράφει ότι όλα τα μέσα είναι στο τραπέζι, կամ εξετάζει είτε το σφιχτό κλείσιμο είτε τη σύσφιξη των μέτρων. Αλλού, λέει, όλα στην εκπαίδευση είναι ρευστά, և οι εκπαιδευτικοί είναι εκτός λειτουργίας για να ανακοινώσουν νέες εκδηλώσεις. Σε μια άλλη έκθεση, ο Α γράφει ότι η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή “που αναπτύχθηκε από το DIKO” υποβλήθηκε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ. Σήμερα τα κύρια θέματα της σύντομης ηλεκτρονικής πολιτικής-οικονομικής πύλης είναι:

Ψάχνουν τράπεζες χοίρων για να βρουν € για αποκλεισμό

Είχατε εναιώρημα δόσης; Ποιες δύο επιλογές έχετε τώρα;

Πόσο μπορεί να δαπανήσει το κράτος τον Ιανουάριο χωρίς προϋπολογισμό;

“Γυρίζουν το κλειδί, αλλάζουν τα φώτα μας”, είναι ο τίτλος του κύριου θέματος. “Πολίτης” ποιος γράφει ότι το μπλοκ θεωρείται βέβαιο ακόμη και στο μοντέλο των περασμένων ανοιξιάτικων εκδηλώσεων. Σε μια άλλη ερώτηση, αναφέρει ότι ο Λουτ θα ξεκινήσει επαφές στη Λευκωσία τη Δευτέρα, προσπαθώντας να διευκρινίσει τις λεπτομέρειες, λαμβάνοντας υπόψη την άτυπη συνάντηση “5 + 1”. Το “P” γράφει αλλού ότι οι αλλαγές στον προϋπολογισμό έχουν αποκλειστεί.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. Τα σημερινά κύρια θέματα της διαδικτυακής πύλης ξένων ειδήσεων είναι:

Όλοι πηγαίνουν στο Προεδρικό Μέγαρο. Η Κύπρος πλησιάζει πάλι σε αδιέξοδο

Νέοι αστυνομικοί βρίσκονται στη διαδικασία. Πόσα αναζητούν / μισθό;

Φυλακές Σχέδιο δράσης κατά του υπερπληθυσμού / πώς εκτελέστηκε η ποινή

“Ψάχνετε για μια πιο οδυνηρή κλειδαριά;” “Φιλελεύθερος” Στο κύριο τεύχος του, αναφέρει ότι τα sms μεταφορών επιστρέφουν, τα σχολεία θα κλείσουν, ενώ ο τομέας λιανικής είναι ρευστός. Αλλού γράφει ότι πίνουμε διπλάσιο κρασί από ό, τι παράγουμε, ότι το ήμισυ αυτού που καταναλώνεται εισάγεται από την Ευρώπη. Αλλού, το “F” μιλά για την ανησυχία της ICU ότι το OKYPY προσπαθεί να βρει λύσεις.

Ο τίτλος «Έλλειψη ελέγχου ενώ η διαφθορά είναι ανεξέλεγκτη» είναι το κύριο θέμα του “Αυγή” Σημειώνοντας ότι ο ελεγκτής υπέβαλε την ετήσια έκθεσή του στο PD με παράπονα παρεμπόδισης στους ελεγκτές. Αλλού γράφει για τα προβλήματα στα προγράμματα κατάρτισης των ανέργων. Το “X” αναφέρεται αλλού στον “Κόλπο” της Κύπρου σε σχέση με την κατασκευή του Κέντρου CYCLOPS στο US Carriage που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ.

αγγλική γλώσσα Cyprus Post Καλύπτει το κύριο θέμα “Ένα νέο στέλεχος του ιού που βρέθηκε στην Κύπρο” և վերահսկ 24 և 24 և և: և :::::::::::::::::::::::::::::::: Αλλού γράφει ότι η Αγγλία πηγαίνει σε έναν νέο, βαρύ αποκλεισμό. Ένα άλλο ερώτημα αναφέρει ότι την Παρασκευή στην αρχή της δεύτερης φάσης των εμβολιασμών.

Πηγή: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Source