Οι πτήσεις της Turkish Airlines προς την Τουρκία ή ακόμη και εξωτερική εφαρμογή για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της PCR θα ξεκινήσουν στις 30 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ (AA) – Η Turkish Airlines (THY), η Τουρκία φτηνές πτήσεις στο εξωτερικό στα αποτελέσματα των δοκιμών PCR που αναφέρθηκαν ότι θα υποβάλουν αιτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 30 Δεκεμβρίου.

Η επίσημη δήλωση της THY που έγινε από τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης από το εξωτερικό, η Τουρκία φτηνές πτήσεις τη στιγμή που το πολύ 72 ώρες πριν δοθεί στο δείγμα οι απαιτήσεις δοκιμής PCR των αιτήσεων που υποβλήθηκαν 2 ημέρες από τους εκτοπισμένους.

Στη δήλωση, δηλώθηκε ότι η αίτηση θα ισχύει από τις 30 Δεκεμβρίου, “Οι επιβάτες που δεν υποβάλλουν αρνητικά αποτελέσματα δοκιμών PCR σε έντυπο ή ψηφιακό περιβάλλον δεν θα γίνονται δεκτοί στην πτήση. Οι επιβάτες κάτω των έξι ετών δεν χρειάζεται να υποβάλλουν αποτελέσματα δοκιμών.” δόθηκαν πληροφορίες.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source