Οι πτώσεις βροχής και θερμοκρασίας επιστρέφουν. Λεπτομερής πρόγνωση καιρού

Ελαφρώς υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Το βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Τετάρτη – Ατμοσφαιρική σκόνη μπορεί να παρατηρηθεί σε διαστήματα έως την Τετάρτη

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως καθαρός στην αρχή, αλλά αργότερα αναμένεται υψηλά σύννεφα. Ο άνεμος θα είναι βορειοανατολικά, αδύναμος, 3 μποφόρ, προσωρινά από τον τοπικό μέσο όρο, 3 έως 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη, με κάποια αναταραχή. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σε περίπου 23 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 22 στην ακτή και περίπου 17 βαθμούς στα βουνά.

Αναμένεται μερικώς συννεφιασμένος ουρανός απόψε, ενώ ελαφριά ομίχλη ή χαμηλά σύννεφα είναι δυνατό τοπικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, κυρίως στα βορειοανατολικά. Ο άνεμος είναι βορειοδυτικός, βορειοανατολικός, τοπικός μεταβλητός, αδύναμος, 2 έως 3 μποφόρ και η θάλασσα είναι ήρεμη, ελαφρώς ταραχώδης. Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε 9 βαθμούς στην ξηρά, στα ψηλά βουνά, στη νοτιοανατολική ακτή κατά περίπου 12 βαθμούς, στη δυτική-βόρεια ακτή κατά περίπου 13 βαθμούς.

Ο καιρός της Τρίτης θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με ψηλά σύννεφα.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης και το απόγευμα, αναμένονται τοπικές βροχές και απομονωμένες καταιγίδες. Μπορείτε να χιονίσετε στα ψηλότερα βουνά τη νύχτα. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης, με τοπικές βροχοπτώσεις στα ψηλότερα βουνά, απομονωμένες καταιγίδες όπως χιόνι.

Δεν αναμένεται σημαντική αλλαγή στη θερμοκρασία την Τρίτη, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Την Τετάρτη, η θερμοκρασία αναμένεται να μειωθεί ελαφρώς, αλλά στα ψηλά βουνά στα δυτικά, θα παραμείνει πάνω από το μέσο όρο.

Οι θερμοκρασίες αναμένεται να μειωθούν σημαντικά την Πέμπτη ώστε να κυμαίνονται κοντά στις μέσες κλιματικές τιμές.

Source