“Οι πόροι από την Τουρκία και 100 εκατομμύρια TL θα διατεθούν για την υποστήριξη του κοροναϊού”

Πρωθυπουργός Έρσαν Σανέρ, Τουρκία 500 χιλιάδες εμβολιασμός εμβολίου για το μέλλον της χώρας και έχει δείξει ότι το 80 τοις εκατό του πληθυσμού.

Ο Saner, στην ομιλία του για να απαντήσει στις επικρίσεις στη Συνέλευση της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι συζητούσαν πώς να φέρουν 30 χιλιάδες μαθητές για πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πρωθυπουργός Έρσαν Σανέρ Στην ομιλία του, αναφερόμενος στην επίσκεψή τους στην Τουρκία, ανέφερε τις λεπτομέρειες.

Ο Saner είπε ότι είναι σημαντικό να μοιραστούμε τον δημοσιονομικό ισολογισμό του κοινού, ο οποίος πραγματοποίησε συμφωνία 890 εκατομμυρίων δολαρίων με τη γνώμη του συμφωνημένου εφοδιασμού που έρχεται στη χώρα, είπε στην Τουρκία.

Saner, στυλό που εξηγεί πού να πάει αυτά τα χρήματα, τα χρήματα θα προέρχονται από την Τουρκία και 350 εκατομμύρια TL του προϋπολογισμού, ενώ 100 εκατομμύρια TL Κορωνοϊός Είπε ότι θα πάει για υποστήριξη. Η Saner σημείωσε ότι οι υποχρεώσεις θα καταβληθούν έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

“Πηγαίνετε στην Τουρκία και ο ζητιάνος κάθεται στη θέση” ρητορική που επικρίνει τον Σάνερ, τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και τη συνεργασία που, σε μελλοντικά έργα, είπε ότι θα διατεθούν χρήματα στους οικονομικούς πόρους.

Λέγοντας ότι η τοπική μόλυνση αυξάνεται, ο Saner σημείωσε ότι θα ληφθούν μέτρα στον οικονομικό τομέα, αλλά ότι η υγεία είναι απαραίτητη.

Δηλώνοντας ότι συζητούν πώς να φέρουν 30 χιλιάδες μαθητές για προσωπική εκπαίδευση, ο Σάνερ δήλωσε ότι το υπουργείο Παιδείας θα συναντηθεί με δύο πρύτανες πανεπιστημίου. Ο Saner τόνισε ότι θα ικανοποιηθούν οι προϋποθέσεις καραντίνας για να έρθουν οι μαθητές στη χώρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δηλώνοντας ότι το νοσοκομείο πανδημίας χτίστηκε αλλά δεν μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία και ότι αντιμετωπίστηκε αυτό το πρόβλημα, ο Saner είπε ότι πρέπει να διορθωθούν τα κενά στους νόμους.

Ο Πρωθυπουργός Saner ρώτησε πώς έκλεισαν 10 χιλιάδες επιχειρήσεις στη χώρα όπου ο αριθμός των ασφαλισμένων εργαζομένων δεν ξεπερνά τα 117 χιλιάδες.

Επισημαίνοντας ότι υπάρχουν 14 χιλιάδες εγγεγραμμένοι χώροι εργασίας, ο Saner είπε ότι από τον Οκτώβριο, ο αριθμός των ατόμων που έχουν εγγραφεί στην κοινωνική ασφάλιση είναι περίπου 92 χιλιάδες.

Ο πρωθυπουργός Saner, μετά από ερώτηση σχετικά με το αεροδρόμιο Ercan, δήλωσε ότι ο διαγωνισμός ήταν έργο μεταφοράς-μεταφοράς, δεν ήταν δυνατή η μεταφορά πόρων, αλλά ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την ολοκλήρωσή του.

Σε ερώτηση σχετικά με τα εστιατόρια, ο Saner είπε ότι με την αύξηση της τοπικής μόλυνσης, η Ανώτατη Επιτροπή των Λοιμωδών Νοσημάτων έλαβε ορισμένες αποφάσεις και ότι αυτές οι αποφάσεις θα δημοσιευτούν και θα τεθούν σε ισχύ στην Επίσημη Εφημερίδα, και ότι νέες αποφάσεις μπορούν να ληφθούν στην ημερήσια διάταξη.

Ο πρωθυπουργός Σανέρ, 500 χιλιάδες εμβόλια για τον εμβολιασμό του 80 τοις εκατό του πληθυσμού, λέγοντας το μέλλον της χώρας από την Τουρκία, είπε.

Πρόεδρος CTP Tufan erhürman Μιλώντας ξανά, ευχαρίστησε τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας για την αφοσιωμένη δουλειά τους.

Επικρίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρώσει το έλλειμμα νοσοκόμων από τον Μάρτιο, ο Erhüman δήλωσε ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το πανδημικό νοσοκομείο δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί.

Επικρίνοντας τα λόγια του αντιπροέδρου της πρωθυπουργού Ergan Arıklı σχετικά με την KTMMB και την EMO, ο Erhürman είπε ότι τα δύο εν λόγω θεσμικά όργανα έχουν νομικές εξουσίες και ότι είναι δημόσιοι θεσμοί, όχι ενώσεις.

Υποστηρίζοντας ότι υπήρχε έλλειψη πρόβλεψης και προβλήματα στους υπολογισμούς σχετικά με το κριθάρι, ο Erhürman ζήτησε να δοθούν τα σωστά στοιχεία σχετικά με τους χώρους εργασίας που σταμάτησαν να λειτουργούν.

Η Γενική Συνέλευση της Ρεπουμπλικανικής Συνέλευσης, όπου οι βουλευτές που έλαβαν τον λόγο σύμφωνα με το άρθρο 62 έκανε ομιλίες, ολοκλήρωσαν τις τρέχουσες εργασίες τους στις 15.00.

Πρόεδρος της Συνέλευσης της Δημοκρατίας Teberrüken Uluçayγιόρτασε τη νέα χρονιά των νομοθετών και ολόκληρου του κοινού πριν κλείσει τη σημερινή συνεδρία.

Η επόμενη επανένωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 10:00.

.Source