“Οι στατικές φάσεις στο APOEL-NPP … / Η Απόλλων-Ομόνοια είναι καθοριστική”

Ο ποδοσφαιριστής Omonia Aradipu Christos Kalis μίλησε στον ιστότοπό μας στο kerkida.net σχετικά με το αναβαλλόμενο ντέρμπι “APOEL-AEK” Կ “Apollo-Omonia”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Parimatch – Στις 19 Ιανουαρίου θα παίξετε σε άλλο επίπεδο. Είσαι έτοιμος?

Για ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ. Είναι δύο ομάδες με νέους προπονητές, κάτι που σίγουρα δείχνει ότι βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση. Τόσο όσον αφορά την προσέγγιση όσο και τη νέα φιλοσοφία που θέλουν να υιοθετήσουν στην ομάδα. Ταυτόχρονα, είναι δύο ομάδες που έχουν πρόβλημα να σκοράρουν γκολ, οπότε για το αυριανό παιχνίδι προβλέπω ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλούς γύρους. Το παιχνίδι μπορεί να αξιολογηθεί με βάση ένα γκολ, ενώ τα στατικά στάδια παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Για το Απόλλωνα-Ομόνοια. Αναμένεται αποφασιστικός αγώνας και για τις δύο ομάδες. Στο εισόδημα, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο υποψηφίων για τον φετινό τίτλο. Προβλέπεται ένας πολύ σκληρός αγώνας. Βλέπω την Ομόνοια να κερδίζει καθώς ο Berg στον πάγκο φαίνεται να έχει πλεονέκτημα στο ντέρμπι. Η ευχή θα είναι ηττημένη μου, όποιος κερδίσει το παιχνίδι, όποιος αποφασίσει το τελικό αποτέλεσμα να είναι Κύπριος.

Χριστός Χαραλάμπους

Source