Οι συγκάτοικοι μπέρδεψαν γιατί δεν μαγειρεύουν

πανό99

ΚαραογλανόγλουΟ ύποπτος BT, ο οποίος θυμώθηκε με τους δύο συγκατοίκους με τους οποίους έμενε στο μπανγκαλόου στο οποίο έμενε, με την αιτιολογία ότι δεν μαγειρεύουν, και επίσης έβλαψε τα υπάρχοντα στο χώρο, μεταφέρθηκε ενώπιον του δικαστηρίου χθες.

Εξετάζοντας το δικαστήριο σχετικά με το ζήτημα, η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος BT αντιμετωπίστηκε με τα εγκλήματα της “Εσκεμμένης ζημίας και της ύπαρξης χωρίς άδεια παραμονής στην ΤΔΒΚ”.

Η αστυνομία, στις 22.12.2020 στις 22.00 περίπου, με την αιτιολογία ότι ο ύποπτος δεν μαγειρεύει σε μπανγκαλόου σε μια τοποθεσία στο Girne-Karaoğlanoğlu, İ.N.İ.B. και χτυπώντας σοβαρά το σώμα του IHM με τα χέρια και τα πόδια του. προσβολή Είπε ότι το έκανε.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε 5 λάμπες φωτισμού δρόμου του ύποπτου συνολικής αξίας 21 χιλιάδων 833 TL, τις πόρτες εισόδου των 4 διαφορετικών αριθμημένων μπανγκαλόου, 1 καρέκλα εργασίας, 1 τηλεχειριστήριο τηλεόρασης, δέκτη τηλεόρασης και διπλό γυάλινο PVC στο κάτω μέρος του πύργου της σκάλας. Είπε ότι έφυγε από τη σκηνή αφού κατέστρεψε το παράθυρο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος συνελήφθη σύμφωνα με την εκκρεμούσα εντολή που ελήφθη μετά τις πληροφορίες του συμβάντος και ότι ήταν αποφασισμένο ότι παρέμεινε φυγάς στη χώρα μας από τον Σεπτέμβριο του 2019 στον έλεγχο της μετανάστευσης.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος έδωσε εθελοντική δήλωση και ότι η δήλωσή του πρέπει να επιβεβαιωθεί και να απορριφθεί και ότι αυτό που έκανε κατά τη φυγή του στη χώρα θα διερευνηθεί και ζήτησε να κρατηθεί κατ ‘αρχήν για 3 ημέρες.

Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, ο ανώτερος δικαστής Alev Ulunay διέταξε τον ύποπτο να κρατηθεί από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας. (Kamalı Ειδήσεις)

.Source