Οι συγκλονιστικές ανακοινώσεις του μετρό. Το εμβόλιο περιέχει νεκρά έμβρυα (βίντεο)

Η παρέμβαση του εισαγγελέα προκλήθηκε από τις συγκλονιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Κιτάρα Σεραφείμ. Σχετικά με τη δημιουργία εμβολίου κατά του ιού κορανοϊού με προϊόντα άμβλωσης.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ενώ ο Μητροπολίτης Ιερόθεος, Μητροπολίτης Ναυπάκτου, εμβολιάστηκε στο Ευαγγέλιο της Ελληνικής Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ της Κιτάρας έκανε εξωφρενικές δηλώσεις για το εμβόλιο, διαδίδοντας ψευδείς φήμες από τον άμβωνα.

Με εντολή του Γενικού Εισαγγελέα του Γενικού Δικαστηρίου Δικαιοδοσίας του Πειραιά, έχει ήδη αρχίσει μια επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τη διερεύνηση οποιασδήποτε πράξης αυτο-δίωξης εναντίον του ιερέα.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, μετά το δείπνο, ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Κιτάρας.

“Τα νέα από ορθόδοξους χριστιανούς στη γειτονική Ιταλία ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί σε μένα με οδήγησαν να πω με μεγάλη ανησυχία ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφόρησαν σήμερα, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί από τους διαχειριστές, γίνονται προϊόντα αμβλώσεων.

Αυτό είναι πολύ τρομερό, οι αδελφοί μου, οι Δυτικοί Χριστιανοί, οι Παπικοί, ανησυχούσαν, στραφώντας στον αρχηγό τους, τον Πάπα, և φυσικά τους καθησυχούσε և είπε: “Είναι αλήθεια, αλλά θα το αποδεχτούμε οικονομικά για την ανθρώπινη υγεία.”

“Αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Φυσικά, βρίσκεται έξω από την Ιερά Καθολική Αποστολική Εκκλησία. Δεν μπορούμε να βασιστούμε στη γνώμη του, αλλά εμείς οι Ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο.”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τις 05:45:

https://www.youtube.com/watch?v=k9_ceDXazp0:

Πηγή: reader.gr

Η παρέμβαση του εισαγγελέα προκλήθηκε από τις συγκλονιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ της Κιτάρας.

Ενώ ο Μητροπολίτης Ιερόθεος, Μητροπολίτης Ναυπάκτου, εμβολιάστηκε στο Ευαγγέλιο της Ελληνικής Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ της Κιτάρας έκανε εξωφρενικές δηλώσεις για το εμβόλιο, διαδίδοντας ψευδείς φήμες από τον άμβωνα.

Με εντολή του Γενικού Εισαγγελέα του Γενικού Δικαστηρίου του Πειραιά, έχει ήδη αρχίσει μια επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τη διερεύνηση οποιασδήποτε πράξης αυθόρμητης δίωξης του ιερέα.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, μετά το δείπνο, ο Μητροπολίτης Κιτάρας είπε:

“Τα νέα από ορθόδοξους Χριστιανούς στη γειτονική Ιταλία ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί μαζί μου, αργότερα οι άνθρωποι είπαν με μεγάλη ανησυχία ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφόρησαν σήμερα, τα οποία άρχισαν να χρησιμοποιούνται από τους διαχειριστές, είναι κατασκευασμένα από προϊόντα άμβλωσης.

Αυτό είναι πολύ τρομερό, οι αδελφοί μου, οι Δυτικοί Χριστιανοί, οι Παπικοί, ανησυχούσαν, στραφώντας στον αρχηγό τους, τον Πάπα, և φυσικά τους ηρέμησε, τους είπε. “Είναι αλήθεια, αλλά θα το αποδεχτούμε οικονομικά για την ανθρώπινη υγεία.”

«Αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, իհարկե φυσικά, έξω από την Ιερά Καθολική-Αποστολική Εκκλησία, δεν μπορούμε να βασιστούμε στη γνώμη του, αλλά εμείς, οι Ορθόδοξοι, δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο».

Δείτε τη σχετική ενότητα από τις 05:45:

https://www.youtube.com/watch?v=k9_ceDXazp0:

Πηγή: reader.gr

Source