Οι συμμετοχές σε ορισμένες περιοχές σε 3 περιοχές στο Kayseri ήταν περιορισμένες λόγω του Kovid-19 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Διαφήμιση

KAYSERİ (AA) – Η πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές σε 3 περιοχές περιορίστηκε στις αρχές του έτους από το επαρχιακό συμβούλιο υγιεινής Kayseri.

Σε γραπτή δήλωση από το Κυβερνητικό Γραφείο, αναφέρθηκε ότι το Επαρχιακό Συμβούλιο Γενικής Υγιεινής συγκλήθηκε υπό την προεδρία του Κυβερνήτη Şehmus Günaydın και ότι ελήφθησαν πολλά μέτρα σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με το ξέσπασμα του Kovid-19.

Σε αυτό το πλαίσιο, από Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου στις 21:00 έως Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021, 10:00 π.μ., οι άδειες περιοχές στην περιοχή ξενοδοχείων Erciyes Mountain, ανοιχτοί χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, περιοχές εισόδου τελεφερίκ Tekirkapı και Develikapı, Kayseri Park AVM, Sivas Street, Εμπορικό κέντρο ekspeksaray, Πλατεία Cumhuriyet Η πρόσβαση στην πλατεία Cumhuriyet, την περιοχή μπροστά από τον κυβερνήτη και τον πύργο του ρολογιού και το Seyir Hill στην περιοχή Talas ήταν περιορισμένη.

Αναφέρθηκε ότι οι τουρίστες συμπεριλήφθηκαν επίσης στον περιορισμό.

Στη δήλωση, δηλώθηκε επίσης ότι θα κινηθούν δικαστικές διαδικασίες λαμβάνοντας διοικητικά μέτρα εναντίον εκείνων που δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Γενικού Νόμου Υγιεινής.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source