Οι συνδρομητές της Vodafone Red έλαβαν 377 εκατομμύρια δικαιώματα TL το 2020 Συγγραφέας iDealData


Οι συνδρομητές της Vodafone Red έλαβαν 377 εκατομμύρια προνόμια TL το 2020

Vodafone (LON 🙂 Οι υπάλληλοι της Red έλαβαν 377 εκατομμύρια TL προνόμιο το 2020.

Η Vodafone Red συνέχισε να προσφέρει στους πελάτες της έναν κόσμο γεμάτο προνόμια το 2020. Ενώ 630 χιλιάδες πελάτες χρησιμοποίησαν προνόμια Vodafone Red, στους πελάτες αυτούς δόθηκε συνολικό προνόμιο 377 εκατομμυρίων TL με διεθνή οφέλη, προνόμια εκτός GSM, υπηρεσίες περιεχομένου και χορηγίες. Με την επιδημία, η χρήση της τεχνολογίας αυξήθηκε και η μηνιαία χρήση των κόκκινων στο Διαδίκτυο έφτασε τα 17 GB κατά μέσο όρο.

27 Δεκεμβρίου 2020 – Το Τουρκικό Vodafone λειτουργεί με όραμα να ηγηθεί της ψηφιοποίησης, το 2020, ο Κόκκινος συνέχισε να ζει τα προνόμια των πελατών στον ψηφιακό κόσμο. 630 χιλιάδες πελάτες έχουν χρησιμοποιήσει τα προνόμια της Vodafone Red το τελευταίο 1 έτος. Ένα προνόμιο περίπου 377 εκατομμυρίων TL δόθηκε στους συνδρομητές της Red, εκ των οποίων τα 360 εκατομμύρια TL προορίζονταν για διεθνή οφέλη, 13 εκατομμύρια TL για παροχές εκτός GSM και 4 εκατομμύρια TL για υπηρεσίες περιεχομένου και χορηγίες.

Οι συνδρομητές της Vodafone Red, οι οποίοι ξεχωρίζουν με τις συνήθειες χρήσης τους που βασίζονται στην ψηφιοποίηση, έχουν χρησιμοποιήσει 978 εκατομμύρια GB κινητού διαδικτύου, μίλησαν 38 δισεκατομμύρια λεπτά και έστειλαν 3 δισεκατομμύρια SMS τον τελευταίο χρόνο. Με την επιδημία, η χρήση της τεχνολογίας αυξήθηκε και η μηνιαία χρήση των κόκκινων στο Διαδίκτυο έφτασε τα 17 GB κατά μέσο όρο. Οι συνδρομητές της Vodafone Red χρησιμοποίησαν 3 φορές περισσότερο Διαδίκτυο από έναν συνηθισμένο χρήστη τιμολόγησης μεταπληρωμής. Το 82% των πελατών της Red επισκέπτονταν ενεργά τη Vodafone Yanim κάθε μήνα και πραγματοποίησαν τις συναλλαγές τους ψηφιακά μέσω αυτής της εφαρμογής.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Vodafone Turkey Ugur Sennaroğlu, δήλωσε:

“Το Vodafone Red δεν είναι απλώς ένας κόσμος τιμολογίων. Ενώ ικανοποιούμε τις ανάγκες επικοινωνίας από άκρο σε άκρο των πελατών μας, τους προσφέρουμε προνόμια σε πολλούς τομείς, από ταξίδια μέχρι μεταφορές, από διασκέδαση έως φαγητό και ποτό. Λαμβάνοντας υπόψη το στυλ τους, συνεχίσαμε να κάνουμε τη ζωή των πελατών Red πιο εύκολη. Επεκτείναμε τον κόσμο του Red με απεριόριστες εφαρμογές λέγοντας, “Όλοι το κάνουν αλλά το Red το κάνει απεριόριστο”. , θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες της Red με τα ψηφιακά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. “

Τα μέλη της Red έσωσαν 360 εκατομμύρια TL ενώ έψαχναν στο εξωτερικό

Οι συνδρομητές της Vodafone Red συνέχισαν να τηλεφωνούν στο σπίτι, τα κινητά και τα επαγγελματικά τηλέφωνα σε 23 χώρες το 2020, χρησιμοποιώντας τα πρακτικά όλων των κατευθύνσεων στα τιμολόγιά τους. Κατά το τελευταίο 1 έτος, κατά μέσο όρο το 7% των Red συνδρομητών πραγματοποίησαν κλήσεις στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι Γερμανία, Κύπρος, Αίγυπτος Red’li αναζητούν, μοιάζοντας με την εμφάνιση της Τουρκίας στο εξωτερικό που έχει σώσει 360 εκατομμύρια. Από την άλλη πλευρά, ο ήχος στα τιμολόγια, προσφέροντας την ευκαιρία για ελεύθερη χρήση δικαιωμάτων στην Τουρκία, όπως το Διαδίκτυο και SMS σε 104 χώρες Passport All Inclusive – χρησιμοποίησε τον τελευταίο 1 χρόνο, 294 χιλιάδες άτομα παγκόσμια υπηρεσία.

Οι περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές έχουν γίνει απεριόριστες

Η Vodafone έχει κάνει απεριόριστες τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Spotify και Facebook Messenger στο νέο χαρτοφυλάκιο που αναπτύχθηκε για τους πελάτες της Red το 2020 Εκτός από τις απεριόριστες κλήσεις ήχου και βίντεο στο WhatsApp και στο Facebook Messenger, οι χρήστες του Red είχαν επίσης την ευκαιρία να μεταδώσουν και να παρακολουθήσουν ζωντανά στο Instagram. Με την κυκλοφορία του “Unlimited”, σημειώθηκε αύξηση κατά 67% στη χρήση δεδομένων των πελατών που προτιμούσαν τις τιμές Red.

Το “Force Majeure” δημοσιεύθηκε με τη χορηγία του Red

Η Vodafone Red χρηματοδότησε επίσης τη δημοφιλή ζωντανή μετάδοση Instagram των Bartu Küçükçağlayan και Melikşah Altuntaş “Force Majeure” το 2020. Μεταδόθηκε στη δεύτερη σεζόν του με το όνομα “Force Majeure with Vodafone Red”, το πρόγραμμα έφτασε συνολικά πάνω από 7,5 εκατομμύρια προβολές σε 1,5 μήνες. Ενώ οι θεατές κατανάλωναν κατά μέσο όρο 1 GB διαδικτύου σε κάθε πρόγραμμα, οι συνδρομητές της Vodafone Red παρακολούθησαν τις ζωντανές μεταδόσεις απεριόριστα χωρίς να τρώνε από το Διαδίκτυο.

Διάσημα ονόματα συγκεντρώθηκαν για τους Κόκκινους

Η Vodafone Red οργάνωσε επίσης συνομιλίες κοινωνικών μέσων “Είμαστε στο σπίτι με το κόκκινο” σε συνεργασία με την DasDas για τους πελάτες της που έμειναν στο σπίτι λόγω της επιδημίας. Οι Harun Tekin, Koray Candemir, Mert Firat, Tülek Tugrul, Selen Didem balck και συνομιλία που ήταν guestsçer επισκέπτες, από όλη την Τουρκία έφτασαν τις 35 χιλιάδες για παρακολούθηση. Αμέσως μετά τις συνομιλίες, συνολικά 56 χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την πιο συναυλία που μεταδόθηκε στην τηλεόραση Vodafone, το “Rivayet Radio with Mert Fırat και Korhan Futacı” και το έργο “Goodbye Diva”.

– Κέντρο ειδήσεων iDeal-

Source