Οι συνδρομητές της Vodafone RED έλαβαν 377 εκατομμύρια προνόμια TL το 2020

Οι συνδρομητές της Vodafone Red, οι οποίοι ξεχωρίζουν με τις συνήθειες χρήσης τους που βασίζονται στην ψηφιοποίηση, έχουν χρησιμοποιήσει 978 εκατομμύρια GB κινητού διαδικτύου, μίλησαν 38 δισεκατομμύρια λεπτά και έστειλαν 3 δισεκατομμύρια SMS τον τελευταίο χρόνο. Με την επιδημία, η χρήση της τεχνολογίας αυξήθηκε και η μηνιαία χρήση των κόκκινων στο Διαδίκτυο έφτασε τα 17 GB κατά μέσο όρο. Οι συνδρομητές της Vodafone Red χρησιμοποίησαν 3 φορές περισσότερο Διαδίκτυο από έναν συνηθισμένο χρήστη τιμολόγησης μεταπληρωμής. Το 82% των πελατών της Red επισκέπτονταν ενεργά τη Vodafone Yanim κάθε μήνα και πραγματοποίησαν τις συναλλαγές τους ψηφιακά μέσω αυτής της εφαρμογής.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Vodafone Turkey Ugur Sennaroğlu, δήλωσε:

«Το Vodafone Red δεν είναι απλώς ένας κόσμος τιμών. Ενώ ικανοποιούμε τις ανάγκες επικοινωνίας από άκρο σε άκρο των πελατών μας, τους προσφέρουμε προνόμια σε πολλούς τομείς, από ταξίδια έως μεταφορές, από ψυχαγωγία έως φαγητό και ποτό. Οι 630 χιλιάδες πελάτες μας έχουν χρησιμοποιήσει τα προνόμια της Vodafone Red το τελευταίο 1 έτος. Το 2020, συνεχίσαμε να κάνουμε τη ζωή των πελατών της Red πιο εύκολη, λαμβάνοντας υπόψη τον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής με την επιδημία. Επεκτείναμε τον κόσμο του Red με απεριόριστες εφαρμογές λέγοντας «Όλοι το κάνουν αλλά το Red το κάνει απεριόριστο». Ξεχωρίζοντας με τις συνήθειες χρήσης που βασίζονται στην ψηφιοποίηση, η μηνιαία χρήση του διαδικτύου των Red χρήστες έφτασε κατά μέσο όρο τα 17 GB. Ως Vodafone, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες της Red με τα ψηφιακά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. ”

Τα μέλη της Red έσωσαν 360 εκατομμύρια TL ενώ έψαχναν στο εξωτερικό

Οι συνδρομητές της Vodafone Red συνέχισαν να τηλεφωνούν στο σπίτι, τα κινητά και τα επαγγελματικά τηλέφωνα σε 23 χώρες το 2020, χρησιμοποιώντας τα πρακτικά όλων των κατευθύνσεων στα τιμολόγιά τους. Κατά το τελευταίο 1 έτος, κατά μέσο όρο το 7% των Red συνδρομητών πραγματοποίησαν κλήσεις στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι Γερμανία, Κύπρος, Αίγυπτος Red’li αναζητούν, μοιάζοντας με την εμφάνιση της Τουρκίας στο εξωτερικό που έχει σώσει 360 εκατομμύρια. Από την άλλη πλευρά, ο ήχος στα τιμολόγια, προσφέροντας την ευκαιρία για ελεύθερη χρήση δικαιωμάτων στην Τουρκία, όπως το Διαδίκτυο και SMS σε 104 χώρες Passport All Inclusive – χρησιμοποίησε τον τελευταίο 1 χρόνο, 294 χιλιάδες άτομα παγκόσμια υπηρεσία.

Οι περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές έχουν γίνει απεριόριστες

Η Vodafone έχει κάνει απεριόριστες τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Spotify και Facebook Messenger στο νέο χαρτοφυλάκιο που αναπτύχθηκε για τους πελάτες της Red το 2020 Εκτός από τις απεριόριστες κλήσεις ήχου και βίντεο στο WhatsApp και στο Facebook Messenger, οι χρήστες του Red είχαν επίσης την ευκαιρία να μεταδώσουν και να παρακολουθήσουν ζωντανά στο Instagram. Με το λανσάρισμα του “Unlimited”, οι πελάτες που προτιμούσαν τις τιμές Red αυξήθηκαν κατά 67% στη χρήση δεδομένων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

.Source