Οι συνταξιούχοι θα πληρώνονται αύριο, δημόσιοι υπάλληλοι στις 30 Δεκεμβρίου

Ο υπουργός Οικονομικών Dursun Oğuz ανακοίνωσε ότι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων του Δεκεμβρίου θα καταβληθούν την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου. Ο υπουργός Oğuz είπε ότι οι δημόσιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν αύριο.

Ο υπουργός Οικονομικών Oğuz δήλωσε επίσης ότι συνολικά 420 εκατομμύρια λίρες θα αφαιρεθούν από τα οικονομικά για τους μισθούς του Δεκεμβρίου.

10 δισεκατομμύρια, 140 εκατομμύρια λίρες το 2021 έτος είναι 1 δισεκατομμύριο των τοπικών πόρων, οι δαπάνες στον προϋπολογισμό είναι 910 εκατομμύρια, ο υπουργός Oguz εξηγεί ότι η Τουρκία από 2,5 εκατομμύρια λίρες στήριξης που βρέθηκαν στον προϋπολογισμό, 760 εκατομμύρια για 2021 λίρες, ανακοίνωσε ότι προέβλεπε έλλειμμα προϋπολογισμού.

Ο Dursun Oğuz έκανε σημαντικές δηλώσεις για το πρόγραμμα 14ης ώρας που παρουσίασε ο Pembe Paşaoğluları στο BRT. Η μηνιαία υποστήριξη ύψους 1500 λιβρών του υπουργού Οικονομικών που παρέχεται από τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα θα συνεχιστεί στο μέλλον Από την Τουρκία, είπε.

Η εκπλήρωση των υποχρεώσεων της κυβέρνησης τον Σεπτέμβριο με τον ιδιωτικό τομέα, τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και την πληρωμή του Δεκεμβρίου, ο Oguz υπουργός εξηγώντας πληρωτέες μεταφέροντας πόρους από την Τουρκία, καθώς η κυβέρνηση θα παραμείνει στο πίσω μέρος του ιδιωτικού τομέα αφορά τη νέα μελέτη, πρόσθεσε. Ο Oguz, που είχε προηγουμένως εκφραστεί στην επανέναρξη της συνάντησης υπό την προεδρία του υφυπουργού του υπουργού στον παραγόμενο πρωθυπουργό για τη διεξαγωγή μελετών σχετικά με το ειδικό skt «Φορολογικό Έτος 2021, το οποίο θα υπογραφεί με την Τουρκία με την έγκριση του Προϋπολογισμού θα εντείνει το έργο του Οικονομικού και Δημοσιονομικού Πρωτοκόλλου», είπε.

Εξηγώντας ότι δεν θα υπάρξει αύξηση των πόρων που θα μεταφερθούν στα πολιτικά κόμματα στον προϋπολογισμό του 2021, ο υπουργός Oğuz είπε, “Δεδομένου ότι δεν υπάρχει αύξηση των τοπικών εσόδων, δεν θα υπάρξει αύξηση του ποσού της στήριξης που παρέχεται στα πολιτικά κόμματα.

.Source