Οι σχέσεις Γεωργίου և SKAI έχουν φτάσει στα άκρα, … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Στο τέλος της συνεργασίας, ο Andreas Georgiou և SKAI ακολουθεί την ανακοίνωση της MEGA ότι το επόμενο τηλεοπτικό έργο του διάσημου καλλιτέχνη θα φιλοξενηθεί στο Μεγάλο Κανάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Σύμφωνα με την έκθεση «Έλα Χαμογκελά» և Ναταλία Αντικοπούλου, στην πραγματικότητα, τα άκρα φαίνεται να έχουν διασχίσει και για τις δύο πλευρές, թ η διαδρομή δεν αναμένεται να είναι ομαλή μόνο το καλοκαίρι.

“Οι σχέσεις έχουν φτάσει στα άκρα, θα κουνήσουν στον αέρα. Μετά τη μεταφορά του Ανδρέα Γεωργίου στη MEGA, η οποία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. Δηλαδή, έξι μήνες πριν από τη λήξη της τρέχουσας σύμβασης, ένα άλλο κανάλι ανακοινώνει ότι ξεκινά με τον νέο του συνεργάτη, “αναφέρθηκε, γενικά, στην έκθεση της πρωινής εκπομπής της Σίσσυ Χριστίδου.

“Η αιματοχυσία έχει ξεκινήσει, υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια από τα ανώτερα στελέχη της SKAI, που πηγαίνουν στα άκρα. Ακόμη και η καταγγελία της σύμβασης έπεσε στο τραπέζι, αλλά αποδείχθηκε πολύ ισχυρή σύμβαση με ποινικές ρήτρες που είναι δεσμευτικές και για τα δύο μέρη. Υπήρχε ένα νομικό σουτιέν, με ισχυρότερα επιχειρήματα και από τα δύο. Η SKAI τερμάτισε τη σύμβαση για να φέρει καινούργιο. Ένα συμβόλαιο που «κόβει» τα επεισόδια. Όσο το SKAI μπορούσε να κόψει τη σειρά, το έκανε. Δηλαδή, τα 390 επεισόδια που περιλαμβάνονται στην προκαταρκτική συμφωνία γίνονται 250. Από σήμερα, η σειρά θα τελειώσει στις 10 και τα επεισόδια θα είναι τελικά ένα. Δεν θα υπάρξει επεισόδιο την Παρασκευή ότι είχαν παραγγελθεί “

Έτσι, η SKAI πιθανότατα ήθελε να έχει τον τελευταίο λόγο στη σύμβαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source