Οι σχολικές διακοπές ξεκινούν αύριο

πανό8

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Ανώτατη Επιτροπή Μεταδοτικών Νόσων, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας και συμπεριλήφθηκε μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Ersan Saner και το Υπουργείο Υγείας στις 30 Δεκεμβρίου, διάλειμμα εξαμήνου για μαθητές που φοιτούν σε δημοτικά και δευτεροβάθμια σχολεία και εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε σχολεία Θα είναι μεταξύ Ιανουαρίου.

Το διάλειμμα του εξαμήνου στο ημερολόγιο ακαδημαϊκής εργασίας ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-2021 του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού Δημοτικής Εκπαίδευσης είναι μεταξύ 1-14 Φεβρουαρίου 2021. Στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου.

πανό134

Σύμφωνα με τα μέτρα, τα άτομα που αναφέρθηκαν ότι ήταν σε στενή επαφή με τις υποθέσεις στο 9 δημοτικό σχολείο Eylül μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία καραντίνας. Αποφασίστηκε ότι όλοι οι μαθητές και οι οικογένειες των μαθητών, οι δάσκαλοι και το σχολικό προσωπικό, εκτός από εκείνους που ήταν σε καραντίνα, θα παραμείνουν σε απομόνωση στο σπίτι μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Ενώ οι αίθουσες διδασκαλίας, οι σπουδές, τα ιδιωτικά μαθήματα και οι δραστηριότητες των μαθημάτων τέθηκαν σε αναστολή από τις 31 Δεκεμβρίου έως τις 18 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε ότι οι εξετάσεις των μαθητών που θα συμμετάσχουν σε διεθνείς εξετάσεις μεταξύ αυτών των ημερομηνιών μπορούν να γίνουν υπό τον όρο ότι λαμβάνονται τα μέτρα Covid-19.

Από την άλλη πλευρά, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοίνωσε στις 31 Δεκεμβρίου ότι οι αιτήσεις για εξετάσεις εξωτερικής αποφοίτησης και εξετάσεις εισόδου στο κολέγιο (KGS) είχαν ανασταλεί στο πλαίσιο πανδημικών μέτρων. Το Υπουργείο δήλωσε ότι οι εξετάσεις και οι αιτήσεις KGS θα συνεχιστούν όταν ανοίγουν τα σχολεία.

.Source