Οι τεχνολογίες Blockchain γεννιούνται στην επιδημία του κορανοϊού

Οι τεχνολογίες Blockchain, οι οποίες άρχισαν να προσελκύουν την προσοχή κατά τις ακμάζουσες περιόδους της αγοράς χρήματος κρυπτογράφησης, άρχισαν να βρίσκουν μια θέση για τον εαυτό της σε κάθε τομέα της ζωής σήμερα. Χάρη στις ασφαλείς και επαληθεύσιμες διαδικασίες της, οι τεχνολογίες blockchain ξεχωρίζουν στην επιδημία του κοροναϊού.

Αποδεδειγμένες τεχνολογίες

Ελληνοκυπριακό τμήμαΔοκιμές Coronavirus πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο Akdeniz για όσους προέρχονταν από το εξωτερικό E-HCert εγγραφή στην εφαρμογή. Εφαρμογή όπου αποθηκεύονται δοκιμές περίπου 8000 ατόμων VeChain λειτουργεί σε blockchain.

Ένα από τα κορυφαία δίκτυα ευελιξίας και αξιοπιστίας VeChain στη χώρα Ντάντε συνεργάστηκε με την πλατφόρμα. Τώρα, το νοσοκομείο θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για την παρακολούθηση εμβολίων Covid-19. Χωριστά Aretaeio Hastanesi σχεδιάζει να θέσει σε λειτουργία την εφαρμογή E-HCert στο εγγύς μέλλον.

Στη Γερμανία, τα αρχεία των δοκιμών Covid-19 τηρούνται στη βάση δεδομένων της επιχείρησης Ubirch. Η Ubirch καθιερώνει επίσης μια συνεργασία με το blockchain IOTA, διασφαλίζοντας ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών προστατεύονται σε πιστή μορφή.

Φαίνεται ότι οι τεχνολογίες blockchain θα χρειαστούν περισσότερο, λαμβάνοντας ιδίως υπόψη την πιθανότητα ότι τα ψηφιακά διαβατήρια υγείας θα παίξουν στο μέλλον.

Πηγή: Donanimhaber

Προηγούμενο περιεχόμενοΑποκαλύφθηκαν εικόνες τύπου του πιο βολικού τηλεφώνου 5G της Samsung Galaxy A32 5G
Επόμενο άρθροΌταν το δίκτυο απέτυχε, ίδρυσε το δικό του σταθμό βάσης

Source