Οι τιμές του κατασκευαστή για “ταρτάρ” οφείλονται σε απόφραξη

“Κάθισε.” τοπικές πρώιμες τιμές λαχανικώνενώ έπαιζε το κλειδί Αποκλεισμός: στο πλαίσιο της διακοπής της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Η εικόνα είναι θλιβερή, ενώ η τιμή του κατασκευαστή, σε ορισμένα προϊόντα, μόλις φτάνει το ένα ευρώ.

Σύμφωνα με αυτόν, “Ραδιόφωνο Κρήτης“Πρόεδρος της Αγροτικής Ένωσης Τιμπάκιου, Μανώλης Ορφανουδάκης, Η τιμή παραγωγού δεν καλύπτει καν την τιμή παραγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμή ενός παραγωγού ντομάτας φτάνει τον μέσο όρο 0,60- 0,70: ευρώ ανά χιλιόγραμμο, τα αγγούρια πωλούνται κατά μέσο όρο 0,30 ευρώ ανά κιλό, όλα τα είδη πιπεριών 0,80 ευρώ, η μελιτζάνα είναι πιθανώς το μόνο προϊόν που πωλείται στην πλησιέστερη τιμή 1 ευρώ και τα φύλλα κολοκυθιών Μεσσαρά στην τιμή του κατασκευαστή 0,50 – 0,60: ευρώ ανά χιλιόγραμμο.

Σημείωσε ότι υπάρχει ισοδυναμία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, և ευτυχώς, παρά την πολύ κακή κατάσταση, οι μη κατανεμημένες ποσότητες δεν καταγράφονται επειδή καλύπτονται, καιρικές συνθήκες, χρειάζεται σχεδόν σε όλη τη χώρα από τοπικά προϊόντα. Με άλλα λόγια, η προμήθεια ολόκληρης της περιοχής από το νησί μας συνεχίζεται.

«Εδώ στην Κρήτη, ο καλός καιρός βοηθά σημαντικά στην παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων πρώιμων λαχανικών. “Ο άσχημος καιρός στη βόρεια Ελλάδα έχει μειώσει σημαντικά την παραγωγή, ωστόσο, οι τιμές είναι γενικά πολύ χαμηλές”, δήλωσε ο πρόεδρος της Αγροτικής Ένωσης. Τιμπάκιου,

Οι κατασκευαστές απαιτούν εντατικές επιθεωρήσεις αγοράς καθώς τα προϊόντα μπορούν να εγκαταλείψουν το πεδίο σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ειδικά αυτή τη στιγμή, ωστόσο, αυτό που φαίνεται στο ράφι είναι συχνά ενοχλητικό. την τελική τιμή που θα πολλαπλασιαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη – coronavirus. Η νοσηλεία μειώνεται μετά από “μηδενικές περιπτώσεις”

Ο δεύτερος δολοφόνος ενός επιχειρηματία από τη Χαλκίδα συνελήφθη στην Κρήτη

Κορόνος – Πιερακάκης. Ο Υπουργός Ψηφιακής Κυβέρνησης εμβολιάστηκε κατά του Ευαγγελισμού

Source