Οι τιμές του χρυσού είναι ενάντια στη δράση (Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020)

Σπάζοντας χρυσές ειδήσεις… Καθώς οι τιμές του χρυσού πλησίασαν στα τέλη του 2020, η δραστηριότητά τους τόσο σε ουγγιά όσο και σε γραμμάρια αυξήθηκε. Οι τιμές του χρυσού ξεκίνησαν τη νέα εβδομάδα με την άνοδο των ειδήσεων για “μετάλλαξη Coronavirus” Ενώ οι τιμές του χρυσού σε ουγγιά σημείωσαν το επίπεδο του 1906, οι τιμές του χρυσού σε γραμμάρια ήταν 472 λίρες. Ενώ οι επενδυτές χρυσού επικεντρώθηκαν στις ειδήσεις, ο στρατηγός Tera Investment Mehmet Bilal Bircan αξιολόγησε τις κρίσιμες τιμές χρυσού για τους επενδυτές στο A Para.

ΧΡΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ενώ οι παγκόσμιες αγορές ξεκίνησαν την εβδομάδα με ανησυχίες που προκαλούνται από τον κίνδυνο μετάλλαξης Covid-19, το ζήτημα του πόσο θα ενισχυθούν τα μέτρα που λαμβάνονται κατά της επιδημίας έχει γίνει το επίκεντρο της ατζέντας. Ενώ η μετάλλαξη αφορά τις υποστηριζόμενες τιμές του χρυσού, η τιμή του δολαρίου επικεντρώθηκε στην απόφαση επιτοκίου της CBRT αυτή την εβδομάδα.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Οι τιμές του χρυσού ουγγιάς μειώθηκαν εν μέρει και πάλι λόγω της προσδοκίας ότι τα εμβόλια θα παραμείνουν αποτελεσματικά μετά τη μετάλλαξη του ιού της κορώνας και είδαν το χαμηλότερο επίπεδο των 1855 $ τις καθημερινές.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ: ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΠΤΩΣΗ

Η Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε την κρίσιμη απόφαση για τα επιτόκια. Η Επιτροπή Νομισματικής Πολιτικής της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας (CBT) της Κεντρικής Τράπεζας του Naji έλαβε χώρα στη διαχείριση της Ağbal. Μετά τη συνάντηση, η Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι αύξησε το επιτόκιο πολιτικής κατά 200 βάσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες της αγοράς.

Το δολάριο / TL μπήκε στη νέα εβδομάδα στα 7,64 λίρες με μια αδύναμη πορεία με την προσδοκία πιθανής αύξησης των τόκων από την Κεντρική Τράπεζα.

DOLLAR 7.55, GRAM ΕΧΕΙ 454 LIRA ΕΑΝ ΧΡΥΣΟ

Με αυτήν την απόφαση επιτοκίου που προέρχεται από την ανώτερη ζώνη των προσδοκιών της αγοράς, το επιτόκιο του δολαρίου μειώθηκε στο επίπεδο των 7,55, ενώ οι τιμές του χρυσού σε γραμμάρια έφτασαν το επίπεδο των 454 λιρών.

.Source