Οι Τουρκοκύπριοι φαίνονται ζεστοί στο Εμβόλιο

Ο ανταποκριτής της AA έλαβε γνώμες από πολίτες σχετικά με το πρόγραμμα εμβολίων Kovid-19, το οποίο θα ξεκινήσει στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο καταστηματάρχης Μουσταφά Νάγκας δήλωσε ότι θα υπάρξει ένα εμβόλιο, “Το εμβόλιο κορανοϊού είναι ένα εμβόλιο που οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να εγκαταλείψουν, πρέπει να το κάνουν. είπε.

Εκφράζοντας ότι εμπιστεύεται το εμβόλιο κοραναϊού, ο Nagaş σημείωσε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Ο Νάγκας είπε ότι δεν ήθελε να φέρει τον κίνδυνο κοροναϊού μη εμβολιασμού και ότι ήθελε να εγγυηθεί τόσο τον εαυτό του όσο και την οικογένειά του.

Ο συνταξιούχος Özkul Özyiğit δήλωσε ότι πρέπει να εμβολιαστούν και δήλωσε ότι δεν θα μπορούσαν να προστατευτούν από οποιοδήποτε άλλο είδος ιού.

Özyigit, “Όλο το παγκόσμιο εμβόλιο περιμένει, γιατί δεν είμαστε εμείς αν προέρχεστε; Δεν έχουμε άλλη επιλογή, φανταστείτε αν ο κόσμος δεν μπορεί να ξεφύγει αλλιώς από αυτήν την ασθένεια, θα το πάρετε το πιστεύω. Ελπίζω ότι αυτό το εμβόλιο βρίσκεται σε καλή τοποθεσία στην Τουρκία και απαλλαγούμε από την εισαγωγή, αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε εμβόλιο οικιακής χρήσης ” μίλησε.

Η φοιτητής Fettah Uzun είπε ότι ήθελε να εμβολιαστεί σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Ο Ουζούν είπε, “Αυτή είναι μια διεθνής επιδημία, και σε μια τέτοια επιδημία, πρέπει να βασιστούμε σε αυτούς που μας έχουν δηλώσει ως εμπειρογνώμονες. Γι ‘αυτό νομίζω ότι είναι. Δεν είμαι αρνητικός για τον εμβολιασμό.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

“Πιστεύω ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί για τη δημόσια υγεία”

Ο αξιωματικός Uğur Avşar είπε ότι σκέφτηκε να εμβολιαστεί για την υγεία της οικογένειάς του και των ηλικιωμένων πριν από τη δική του υγεία.

Avsar, “Πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαζόμαστε για τη δημόσια υγεία. Βγαίνοντας από την Τουρκία. Η πατρίδα μας επειδή στέλνει το εμβόλιο και σκέφτεται για εμάς, θα τους έλεγα ότι θα ήμουν έξω γιατί εμπιστεύομαι.” είπε.

Η υπάλληλος Cansel Deniz Irving σημείωσε ότι σκέφτηκε να είναι εμβόλιο Kovid-19 για τη δική της και τη δημόσια υγεία.

«Πρέπει να εμβολιαστούμε έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει να εισέλθει στην κανονική του ρουτίνα. Το Kovid-19 είναι πλέον πραγματικότητα, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό. Εάν χρειαστεί να εμβολιαστούμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας, θα εμβολιαστούμε» μίλησε.

Ο εργαζόμενος στον τομέα της υγείας Mehmet Emin Kaptan είπε ότι θα υπάρξει εμβόλιο Kovid-19 για την προστασία του εαυτού του και της δημόσιας υγείας. “Ο εμβολιασμός είναι προσωπική ευθύνη του καθενός. Όλοι πρέπει να απαλλαγούν από αυτήν την ασθένεια”, δήλωσε ο καπετάνιος. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Η ειδική επικοινωνιών Ayça Çınarlı δήλωσε ότι η μόνη σωτηρία είναι να εμβολιαστεί αυτή τη στιγμή και είπε ότι έχει τη βούληση να πάρει το εμβόλιο Kovid-19.

Çınarlı, “Δεν υπάρχει γνωστή και αποτελεσματική θεραπεία κατά του Kovid-19. Επομένως, αυτή είναι η λύση που προσφέρεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Το λαμβάνουμε επίσης υπόψη.” μίλησε.

Ο υπουργός Υγείας της ΤΔΒΚ Αλί Πίλι, δήλωσε σε δήλωσή του στις 28 Δεκεμβρίου, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί μέρος του εμβολίου TRNC (ΕΕ), προσδιορίζοντας το μέλλον μέσω της Τουρκίας, σε μεγάλο βαθμό, “θα έρθουν αύριο, εμβόλια στην Τουρκία σήμερα, αύριο. Εξετάσεις του εμβολίου μετά την άφιξή τους εκεί, έλεγχοι Θα γίνει, ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει και κάποια εμβόλια θα μας δοθούν. Τα εμβόλια αναμένεται να έρθουν σε εμάς τις επόμενες 10 ημέρες. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο Πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Έρσαν Σανέρ δήλωσε σε δήλωση στις 24 Δεκεμβρίου στην επίσκεψή του στην Τουρκία, ότι ο Κοβίντ-19, 500 χιλιάδες δόσεις εμβολίου κατά της πανδημίας είχε δηλώσει ότι η ΤΔΒΚ εκδικάστηκε με την επιφύλαξη όλων των απαραίτητων.

Kaynak: AA

.Source