Οι Τούρκοι έχασαν ο ένας τον άλλον περισσότερο

Η διαδικτυακή έρευνα που διενήργησαν εταιρείες από την Τουρκία, η έρευνα «Προσδοκίες για το 2021», αποκάλυψε ότι οι ελπίδες και τα όνειρα των Τούρκων μπαίνουν το 2021.

Η εταιρεία διεξήγαγε την ηλεκτρονική της έρευνα σχετικά με τις “Προσδοκίες για το Έτος 2021” το δεύτερο εξάμηνο του Δεκεμβρίου 2020. Η Τουρκία αντιπροσωπεύει την έρευνα κοινωνικοοικονομικών τμημάτων «EU-C1-C2-D» που ανήκαν σε 5.000 106 άτομα.

Στην έρευνα, πρώτα απ ‘όλα, όταν εισήλθαν στο 2021, οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν αν περίμεναν μια καλύτερη χρονιά σε σύγκριση με το 2020 και τις σκέψεις τους για τον εορτασμό του νέου έτους.

Το 46% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι το 2021 θα ήταν καλύτερη χρονιά από το 2020, ενώ το 31% δήλωσε ότι σκοπεύουν να γιορτάσουν το νέο έτος. Ενώ το 64 τοις εκατό των συμμετεχόντων, που αποτελούν την πλειοψηφία των συμμετεχόντων, λένε «ναι, θα μπω στη νέα χρονιά με ελπίδα», 2 στα 10 άτομα δηλώνουν ότι είναι «απελπισμένοι».

ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Η πιο σημαντική εξέλιξη που μας κάνει ελπιδοφόρους για το 2021 είναι ο νέος τύπος Κορωνοϊός Υπήρξαν αναφορές ότι το εμβόλιο (Kovid-19) θα χρησιμοποιηθεί στις αρχές του έτους.

Κατά συνέπεια, το 56% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι ο λόγος που τους έκανε να εισέλθουν το 2021 με την ελπίδα είναι ότι «το εμβόλιο θα εισαχθεί». “Η καλύτερη κατανόηση της αξίας των σχέσεων οικογένειας και φιλίας” λόγω της πανδημίας ήταν μια από τις πιο ελπιδοφόρες εξελίξεις από το 42% των συμμετεχόντων.

Και πάλι, “Η ανάπτυξη και παραγωγή προστατευτικών προϊόντων υγείας έναντι του Kovid-19”, “η ιδέα ότι η ανθρωπότητα που κατανοεί την αξία της ζωής θα είναι πιο ανθρώπινη”, “Επιτάχυνση των εξελίξεων στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας”, “Η ασυλία των κοπαδιών θα επιτευχθεί με την αύξηση του αριθμού των ατόμων που είχαν Kovid-19 και 2021” “Η πιθανότητα η επιδημία να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο” και “το πνεύμα της αλληλεγγύης που έρχεται στο προσκήνιο στην επιδημία” είναι από τις πιο σημαντικές υποσχόμενες σκέψεις.

Μεταξύ των πιο σημαντικών θετικών προσδοκιών των συμμετεχόντων από το 2021, «Ξεχωρίζουν οι θετικές αλλαγές στην οικογενειακή ζωή, την επαγγελματική ζωή και το οικονομικό εισόδημα», που δηλώνεται από έναν στους 2 ανθρώπους.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Στη μελέτη, αμφισβητήθηκαν επίσης οι λέξεις με τις οποίες οι συμμετέχοντες θα θυμούνται το έτος 2020 και τις πιο σημαντικές προσδοκίες τους από το νέο έτος. Κατά συνέπεια, ένας στους δύο ανθρώπους δήλωσε ότι θα θυμόταν το 2020 με τη λέξη “πανδημία (επιδημία)” Άλλες λέξεις προφέρθηκαν ως «ιός», «ανησυχία», «υγεία», «μάσκα», «κοινωνική απόσταση», «κατ ‘οίκον περιορισμός» και «υγιεινή».

Η μεγαλύτερη προσδοκία του τουρκικού λαού από το νέο έτος, με άλλα λόγια, η επιθυμία για το νέο έτος ήταν η υγεία με 58 τοις εκατό. Και πάλι, 12 τοις εκατό των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι περιμένουν χρήματα το 2021, 9 τοις εκατό ειρήνη, 6 τοις εκατό κοινωνία χωρίς μάχη, 6 τοις εκατό ευτυχία, 3 τοις εκατό αγάπη, 3 τοις εκατό καριέρα και 2 τοις εκατό επιτυχία. .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ

Στη μελέτη, οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν τι ήθελαν να κάνουν εάν οι συνθήκες διαβίωσής τους επέστρεφαν στην προ-επιδημία. Κατά συνέπεια, 3 στα 5 άτομα εκφράζουν ότι χάνουν αγκαλιάζοντας τους αγαπημένους τους. Στη συνέχεια, η λίστα υποχρεώσεων μετά την πανδημία, “Για να συναντηθείτε με φίλους, φίλους, οικογενειακούς πρεσβύτερους, να ψωνίσετε, να φάτε σε δημοφιλή εστιατόρια, να συνεχίσετε ημιτελείς θεραπείες με ηρεμία, να επισκεφθείτε τους πρεσβύτερους αντί για διακοπές, να παρακολουθήσετε συναυλίες και φεστιβάλ, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. να πάει στις ταινίες, να επιστρέψει στο γυμναστήριο, να παρακολουθήσει τον αγώνα στο γήπεδο.

.Source