Οι Τούρκοι θέλουν τα προϊόντα τους στο Νότο! – Κυπριακός αγγελιοφόρος

Σημειώθηκε ότι 2.000 932 σπίτια / διαμερίσματα χτίστηκαν στα 901 χιλιάδες 129 τετραγωνικά μέτρα τουρκοκυπριακής περιουσίας στο Νότο χωρίς απαλλοτρίωση και χωρίς να κάνουν φιλική συμφωνία, και ότι άλλα τουρκικά ακίνητα δόθηκαν για τη χρήση “μεταναστών” και αυτή η κατάσταση αποτελούσε «ωρολογιακή βόμβα».

Υπενθυμίστηκε ότι με το όνομα των κρατικών κατοικιών υπάρχουν 10 οικισμοί στην Πάφο, 7 στη Λάρνακα, 8 στη Λεμεσό και 7 στο ελληνικό τμήμα της Λευκωσίας.

Ο Φιλελεύθερος ανέφερε τα νέα με τίτλο “Τουρκοκύπριοι απαιτούν την περιουσία τους με εντολές εκκένωσης στα χέρια τους … Συνολικά 2.000 932 σπίτια / διαμερίσματα και άλλα σε 32 οικισμούς δημιουργεί αβεβαιότητα … Ο Τουρκοκύπριος ιδιοκτήτης ζητά τη γη του με 11 Ζώα και 4-5 καταστήματα “.

Η εφημερίδα, η οποία έγραψε ότι οι Έλληνες «μετανάστες» χρησιμοποίησαν τα σπίτια που χτίστηκαν από τους Τουρκοκύπριους τόπους στα Πολεμίδια (Binatlı), ειδικά τα τελευταία χρόνια, η γη της «Dromolaksia» (Mormenekşe) «αξιολογήθηκε» εντός του πεδίου εφαρμογής του “χτίζοντας το σπίτι τους” Υπενθύμισε ότι παρόλο που η περιουσία του βρέθηκε πριν από το 1974, υπέβαλε αγωγή εναντίον “όλων των μεταναστών” ζητώντας να του επιστραφούν. Υπενθυμίστηκε επίσης ότι ζητήθηκε επίσης η επιστροφή της “Αεροπορικής βάσης Ανδρέα Παπανδρέου” του RMMO στην Πάφο, η οποία βρίσκεται σε τουρκοκυπριακή ιδιοκτησία.

Source