Οι Τούρκοι χάκερ παραβίασαν τον ιστότοπο της Γαλλικής Προεδρίας

Τούρκοι χάκερ διείσδυσαν τα συστήματα πληροφοριών και τη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας του Γαλλικού Προεδρικού παλατιού, το Élysée Palace.

Τούρκοι χάκερ διείσδυσαν τα συστήματα πληροφοριών και τη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας του Γαλλικού Προεδρικού Παλατιού, το Élysée Palace. Ως αποτέλεσμα της επιχείρησης, συνέλαβε ευαίσθητα δεδομένα και τελικά άφησε ένα μήνυμα στον ιστότοπο της Προεδρίας.

Το μέλος του γκρουπ hackingism της Τουρκίας RootAyildiz, με το όνομα RootAyildiz, διείσδυσε στο σύστημα μέσω έγχυσης SQL, μοιράστηκε δημόσια τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών διαχειριστή. Ο χάκερ, ο οποίος άφησε επίσης ένα μήνυμα στον ιστότοπο, άφησε μια εικόνα που περιέχει σαρκαστική γλώσσα.

Δήλωσε ότι μοιράστηκε μερικές από τις πληροφορίες της βάσης δεδομένων που κατέβαλε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις κοινόχρηστες πληροφορίες από την ακόλουθη σελίδα.

Ο εθνικιστής χάκερ RootAyyıldız είχε προηγουμένως εισβάλει στην εταιρεία εμβολίων Sinovac, η οποία ήταν δημοφιλής στο εμβόλιο Covid-19 της Κίνας ως απάντηση στη δίωξη των Τούρκων στο Ανατολικό Τουρκεστάν. Πρόσθεσε το Ανατολικό Τουρκιστάν και την τουρκική σημαία στον ιστότοπο που παραβίασε.

Το υπουργείο Οικονομικών της Λιβύης παραβιάστηκε επίσης!

Ο Τούρκος χάκερ, συνεχίζοντας τη λειτουργία χάκερ στον ιστότοπο του υπουργείου Οικονομικών της Λιβύης, άφησε τη φωτογραφία του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μικοτάκη με σαρκαστική γλώσσα στον ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομικών της Λιβύης. Ο Τούρκος χάκερ, ο οποίος ήταν διάσημος για τις επιθέσεις του στην Ελλάδα στο παρελθόν, δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά με αυτήν την επίθεση. Ωστόσο, λέει ότι ως αποτέλεσμα των επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν, ο Τούρκος χάκερ θα εισέλθει σε όλα τα συστήματα του υπουργείου ενάντια στη δίωξη του Ανατολικού Τουρκιστάν και αυτά τα συστήματα θα μοιράζονται πάντα σημαντικές πληροφορίες βάσης δεδομένων. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα διπλωματικά προβλήματα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Οι Τούρκοι χάκερ παραβίασαν τον ιστότοπο της Γαλλικής Προεδρίας


Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι ο Τούρκος χάκερ μπορεί να έχει διαρρεύσει στην πλευρά “boutique.elysee.fr/en” και ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρήστη που χρησιμοποιούν οι χρήστες στις αγορές τους έχουν ληφθεί από αυτούς. Οι χάκερ, που πρόσφατα παραβίασαν τα Διεθνή Αεροδρόμια της Νότιας Κύπρου, φαίνεται να συνεχίζουν τις επιθέσεις τους.

Source