Οι τρεις κρατούνται για 7 ημέρες για τη δολοφονία μιας γυναίκας. «Καίνε» τηλεφωνικές συνομιλίες

Οι τρεις επανήλθαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τη δολοφονία μιας γυναίκας της οποίας το σώμα βρέθηκε σε ένα από τα χωράφια του Αθηναίου. «Κάηκαν» από τηλεφωνικές συνομιλίες, οι οποίες είχαν μια περίοδο διάπραξης εγκλήματος. հեռ Κατάργηση περαιτέρω τηλεπικοινωνιών

Οι τρεις άνθρωποι που συνελήφθησαν σε σχέση με τη δολοφονία μιας γυναίκας που θάφτηκε σε ένα χωράφι στη Νεκρή Ζώνη στις 23 Μαρτίου μεταφέρθηκαν ξανά στο δικαστήριο σήμερα.

Οι ανακριτές της ΤΑΕ Λευκωσίας ζήτησαν την κράτηση των τριών υπόπτων εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων και ανθρωπολογικών απαντήσεων.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας παρέφυγε τους υπόπτους υπό κράτηση για επτά ημέρες, με ανακριτές που αναμένεται να επιστρέψουν στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα για να καταγράψουν την υπόθεση.

Οι συνομιλίες τις “καίνε”

Τα τηλεφωνήματα που ανταλλάχθηκαν μεταξύ δύο από τους τρεις υπόπτους που συνελήφθησαν για τη δολοφονία μιας γυναίκας φαίνεται να ρίχνουν φως στις έρευνες της αστυνομίας. Πιθανώς και οι δύο είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες τη στιγμή του εγκλήματος.

Ανακαλύπτει αργά τη σκηνή, είπε μια αρμόδια αστυνομική πηγή Cyprus Times:ενώ οι ερευνητές περιμένουν άλλα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Οι δύο άνδρες που ανέφεραν στην προηγούμενη έκθεση, ένας 32χρονος Αιγύπτιος, ο συγκάτοικος του θύματος και ένας 36χρονος από τη Συρία, έφτασαν στη σκηνή, αλλά δεν παραδέχτηκαν τη βάναυση δολοφονία. Κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα και «έδειξαν» ο ένας τον άλλον.

Τις τελευταίες ημέρες, μέλη του Αστυνομικού Τμήματος Λευκωσίας βρισκόταν ξανά στη σκηνή στην Αθήνα, ερευνώντας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρήκαν στοιχεία που να απαντούν στις ερωτήσεις των ανακριτών.

Περιμένουν το τέλος της αυτοψίας, μια ανθρωπολογική έρευνα για να καταλήξουν σε συμπεράσματα που θα δείξουν τον τρόπο να σκοτώσει την ατυχή γυναίκα, πώς να προσδιορίσει την ταυτότητά της.

Source