Οι υπερπλήρεις ICU στο Λονδίνο απαιτούν μεταφορά ασθενών σε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η διεύθυνση της μονάδας εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων του Λονδίνου ζήτησε από τα νοσοκομεία στο Yorkshire County, βόρεια της Αγγλίας, στα 335 χλμ., Να δεχτούν τους ασθενείς τους λόγω υπερπληθυσμού, γεγονός που καθιστά δύσκολη την παροχή φροντίδας στους ασθενείς τους.

Σύμφωνα με την έγκυρη βρετανική ιατρική έκθεση, Health Service Journal, στην οποία διέρρευσαν οι πληροφορίες, σε πολλά νοσοκομεία της πρωτεύουσας, ο IOM ήταν πάνω από 100%.

Τα στοιχεία της Δευτέρας το βράδυ έδειξαν ότι συνολικά 114% στη ΜΕΘ του Λονδίνου, 113% στα νότια της Αγγλίας և 100% στα ανατολικά της Αγγλίας, δηλαδή στο νότο του Λονδίνου, τα οποία βρίσκονται επίσης στο τέταρτο επίπεδο περιοριστικών μέτρων για δύο εβδομάδες στο μπλοκάρισμα. ,

Το 62,4% των ασθενών σε μονάδες εντατικής θεραπείας στο Λονδίνο είναι φορείς του κοροναϊού. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, αυτοί οι ασθενείς αυξήθηκαν από 300 σε 636.

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν τα νοσοκομεία του Γιορκσάιρ, τα οποία βρίσκονται στον τρίτο βαθμό συγκράτησης λόγω ελαφρώς χαμηλότερης εξάπλωσης του ιού, έχουν ανταποκριθεί στο αίτημα, ούτε πόσο σύντομα μπορούν να μεταφερθούν οι ασθενείς.

Οι πληροφορίες έρχονται σε μια στιγμή που, σύμφωνα με τον Simon Walsh, αντιπρόεδρο της Βρετανικής Ιατρικής Ένωσης, η διοίκηση ορισμένων νοσοκομείων του Λονδίνου έχει αρχίσει να εξετάζει τη δημιουργία σκηνών σε χώρους στάθμευσης νοσοκομείων για την αποφυγή του υπερπληθυσμού.

Τέτοιες σκηνές χρησιμοποιούνται σε συνθήκες ταχείας ανάπτυξης ασθενών, όπως τρομοκρατικά և βιομηχανικά ατυχήματα.

Ο κ. Walsh είπε επίσης ότι ορισμένα νοσοκομεία στην πρωτεύουσα αποτυγχάνουν να εξυπηρετήσουν ασθενείς που φτάνουν στο σταθμό πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα ουρές ασθενοφόρων · ορισμένοι ασθενείς εξετάζονται μέσα στα αυτοκίνητα. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν ακόμη και φωτογραφίες ουρών ασθενοφόρων στους ιστότοπούς τους.

Ανακοινώθηκε τη Δευτέρα ότι οι ασθενείς με COVID-19 στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου είχαν πλέον ξεπεράσει τον αντίστοιχο αριθμό στην κορυφή του πρώτου κύματος της επιδημίας (20.426 έναντι 18.974).

Επίσημα στοιχεία από την Υπηρεσία Υγείας του NHS, αναφέροντας το Daily Mail, δείχνουν ότι ένα στα τέσσερα νοσοκομεία στην Αγγλία έχει έναν «επικίνδυνο» αριθμό ασθενών με κοροναϊό, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότερο από το 20% όλων των ασθενών έχουν την ασθένεια.

Η αύξηση της νοσηλείας έχει αποδοθεί σε ένα νέο στέλεχος του κοροναϊού που εντοπίστηκε αρχικά στο Κεντ, ΝΑ Αγγλία, αλλά τώρα εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές άλλες χώρες. Ο κ. Walsh είπε ότι τα νοσοκομεία περιμένουν ακόμη περισσότερες εισαγωγές στο εγγύς μέλλον καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο έθεσε ένα άλλο αρνητικό ρεκόρ 53.135 την Τρίτη.

Η Δρ Samantha Bath-Rodin, επιμελήτρια της ICU και ένας από τους προέδρους της Βρετανικής Ιατρικής Ένωσης, έγραψε σε μια δραματική έκκληση μέσω του Twitter, συλλαμβάνοντας νοσοκομεία στα νοτιοανατολικά της Αγγλίας. “Τα νοσοκομεία στερούνται οξυγόνου. Η διοικητική μονάδα δεν έχει άλλα επεμβατικά μηχανήματα. Οι ομάδες μεταφοράς απαιτείται να μεταφέρουν ασθενείς 65+ μίλια μακριά στο πλησιέστερο νοσοκομείο με χωρητικότητα μονάδας κρίσιμης φροντίδας. Παρακαλώ “Μείνετε σπίτι αν μπορείτε.”

Πρόσθεσε ότι τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού υπέφεραν από ένα νέο στέλεχος του ιού και ότι η διεύθυνση του νοσοκομείου ήταν τόσο απελπισμένη να στείλει μηνύματα μέσω Twitter ζητώντας από το MSC βοήθεια από φοιτητές ιατρικής.

Source