Οι υπηρεσίες θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή το νέο έτος

πανό61

Ο Τουρκικός Δήμος Λευκωσίας (NTM) έκανε τις απαραίτητες εργασίες και έλαβε προφυλάξεις και μέτρα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, προκειμένου οι πολίτες να περάσουν το Νέο Έτος στην πρωτεύουσα Λευκωσία χωρίς προβλήματα και όσον αφορά τις δημοτικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε το NTM, το NTM θα συνεχίσει να εξυπηρετεί κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς με τα προγράμματα ρουτίνας εργασίας του και τους υπαλλήλους που είναι εν ενεργεία.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι κάτοικοι της Λευκωσίας θα μπορούν να αναφέρουν όλα τα αιτήματά τους στην 24ωρη λύση λύσης Alo 185.
Οι ομάδες της Αστυνομίας της NTM θα είναι σε λειτουργία κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς και θα συνεχίσουν τις συνήθεις επιθεωρήσεις και ελέγχους.
Πριν από το νέο έτος, το NTM Public Health Branch διενήργησε τακτικές επιθεωρήσεις για τους πολίτες να καταναλώνουν φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα σε υγιεινά περιβάλλοντα.
Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεών τους, οι ομάδες του Τμήματος Δημόσιας Υγείας επιθεώρησαν επιχειρήσεις τροφίμων, κομμωτήρια, σαλόνια ομορφιάς, καφετέριες και καφετέριες όσον αφορά τη γενική υγιεινή και τα μέτρα που ελήφθησαν κατά του ιού Covid-19.
Η γενική εργασία συλλογής απορριμμάτων που εκτελείται συνήθως από το LTB Cleaning Branch θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας χωρίς καθυστερήσεις και διακοπές.
Κατά τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς, η ομάδα που βρίσκεται σε υπηρεσία θα είναι σε υπηρεσία στο Νεκροταφείο τουρκικού δήμου Λευκωσίας. Οι αριθμοί που μπορούν να κληθούν για τις διαδικασίες ταφής είναι οι εξής: 22 32030, 22 32033, 0548 834 0582.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς, οι συνδρομητές που χρησιμοποιούν προπληρωμένους μετρητές νερού θα μπορούν να φορτώνουν πίστωση ανά πάσα στιγμή με τις κάρτες τους από τα περίπτερα στην είσοδο του κτηρίου NTM, στο νηπιαγωγείο LTB και στην οδό Atatürk στο Hamitköy.
Επιπλέον, οι πληρωμές των Τιμολογίων Υπηρεσιών Νερού, του Φόρου ακίνητης περιουσίας και των ειδοποιήσεων κυκλοφορίας των συνδρομητών που είναι εγγεγραμμένοι στο NTM μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα μέσω πιστωτικής κάρτας από περίπτερα ή www.ltbonline.org χωρίς να πληρώσετε επιπλέον χρέωση.

Source