Οι υποκείμενες ασθένειες έχουν “αφαιρεθεί” από την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Τέλος, πόσο επιφανειακά είδαμε τον θάνατο από την υποκείμενη ασθένεια; Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να διαγράψει τη φράση “υποκείμενη ασθένεια” στη δήλωση θανάτων από κοροναϊό

Γεωργία որջիա Μάικλ:

Είναι βαθιά ριζωμένο στο μυαλό πολλών πολιτών ότι όταν ένα άτομο πάσχει αυθόρμητα από μια υποκείμενη ασθένεια, εάν μολυνθεί με την ασθένεια և στην περίπτωση αυτή Covid19, είναι πιο πιθανό να πεθάνουν.

Σε τελική ανάλυση, η υποκείμενη ασθένεια είναι κάτι που μπορούμε να έχουμε.

Η σοφία είναι ότι ναι, επειδή η υποκείμενη ασθένεια θεωρείται χρόνια ασθένεια που μπορεί να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο κατάλογος των υποκείμενων ασθενειών που έχουν αναγνωριστεί ότι επιδεινώνει την υγεία του ασθενούς του κορανοϊού περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, υπέρταση και διαβήτη. Αυτό αποδεικνύει ότι σε άλλες καταστάσεις, μια μη σοβαρή υπό διαχείριση ασθένεια μαζί με τον κορανοϊό μπορεί να είναι θανατηφόρα.

Έτσι, κανείς δεν πρέπει να πάρει τον ιό ελαφρά, κανένας δεν κινδυνεύει λιγότερο, κανένας θάνατος δεν πρέπει να υποβαθμιστεί.

Աները Τα θέματα «αποσύρθηκαν» από τη δήλωση του υπουργείου

Η ατμόσφαιρα οδήγησε επίσης σε αλλαγές στην έκθεση Covid19 για την τελική αιτία θανάτου από το Υπουργείο Υγείας.

Η αλλαγή πραγματοποιήθηκε μετά από τη συμβουλή του Καθηγητή Κωνσταντίνου Φέλλα, Σύμβουλου του Υπουργείου Υγείας Επιδημιολογίας και Ψυχολογίας της Επιδημίας, Μέλος της ΕΕ. Κύπρος Φορές: Αντιπρόσωπος του υπουργείου Μαργαρίτα Κυριακού.

“Η φράση” υποκείμενες ασθένειες “έχει αφαιρεθεί επειδή υποβαθμίζει την έννοια κάθε θανάτου. Οι άνθρωποι το βλέπουν επιφανειακά. Διαπίστωσε ότι το άτομο με την υποκείμενη ασθένεια ήταν πιο πιθανό να πεθάνει επειδή είχε κάτι σοβαρό. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Ένα άτομο με υπέρταση δεν σημαίνει ότι θα πεθάνει. “Φυσικά, εάν κάποιος πάσχει από κοροναϊκή νόσο, χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, η υγεία του μπορεί να επιδεινωθεί ευκολότερα.”

Η κυρία Κυριάκου εξηγεί ότι δεδομένου ότι η υποκείμενη ασθένεια δεν μπορούσε να εντοπιστεί επειδή θεωρείται προσωπική πληροφορία, αποφασίστηκε να αποσυρθεί η έκφραση.

Source