Οι υπουργοί προειδοποίησαν τον Mite: Η Τουρκία, ο δολοφόνος Χάφτερ θα θεωρήσει νόμιμους στόχους – Μεχμέτ Μπαρλάς

Δεδομένου ότι πολλά ξένα κράτη, ειδικά η Γαλλία και η Ελλάδα, το γνωρίζουν, μάλλον το γνωρίζουμε επίσης. Η Ανατολική Μεσόγειος, συμπεριλαμβανομένης της Δημοκρατίας της Τουρκίας, έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή στο βάρος σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές. Η τελευταία μας σχέση με το Αζερμπαϊτζάν επηρέασε θετικά το πολιτικό πεπρωμένο αυτής της γειτονικής χώρας. Και τώρα το μέλλον της Λιβύης εξαρτάται από την αποφασιστικότητά μας.

Προειδοποιήσεις από Akar
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για να επισκεφθεί τα ακάρεα της Λιβύης βρέθηκε στην πολύ σημαντική δήλωση … Ο Akar είναι ότι όλοι συνεργάζονται με τις οδηγίες της Λιβύης και του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μια στιγμή που υπενθυμίζουν. Τονίζοντας ότι η κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης είναι η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, Akar, “Το κύριο πρόβλημα στη Λιβύη είναι ο βάζος Η ομάδα του Χάφτερ και οι υποστηρικτές τους. Το πρόβλημα προκύπτει εδώουρλιάζει “ μίλησε και είπε:

Κρεβάτι Χάφτερ
“Αυτό είναι εγκληματίας πολέμου, έτσι Ο δολοφόνος Χάφτερ και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν που θα γίνει στα τουρκικά στοιχεία απόπειρα επίθεσης Τα στοιχεία Killer Haftar είναι παντού θα θεωρηθεί ως νόμιμος στόχος. Αφήστε τους να το θυμούνται αυτό. Τέτοιος Θα φύγει μετά την κίνηση δεν μπορούν να βρουν μέρος. “

Cani Marshal
“- Κάθε χρήμα μπορείτε να σκεφτείτε δώσε μου τη ρόμπα σου και γίνε στρατάρχοςλίγο. Αυτό το ανίκανο φιλόδοξο άτομο ο ίδιος μιλά, μιλά, πολιτικές λύσεις για λογαριασμό κάποιου καταστρέψουν τις δικές τους σφαγές, για να καλύψουν τα δολοφονικά εγκλήματά τους κάνει το καλύτερο για αυτό. “

Είμαστε καλοπροαίρετοι
Το Αιγαίο της Τουρκίας, στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με όλα τα προβλήματα στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, βάσει του διεθνούς δικαίου, μια έκφραση που είναι υγρή σε μια προσπάθεια εξεύρεσης πολιτικών λύσεων, “Σχετικά με αυτό είμαστε καλοπροαίρετοι ” είπε. Τα ακάρεα, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στο πλαίσιο διερευνητικών μέτρων και μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης θα υπενθυμιστούν επίσης ότι ο διαχωρισμός συνομιλεί στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ. Μετά την ομιλία, οι καλλιτέχνες Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan έδωσαν συναυλία. Ο Mehmetçik συνόδευσε τα τραγούδια που τραγουδούνται από κοινού.

Source