“Οι φήμες ότι αυστηρότερα μέτρα θα εφαρμοστούν στο Νότο g

Tsioutis:

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Τσιούτης δήλωσε ότι οι φήμες για την εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων στον Νότο δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια.

Tsioutis:

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής (BDH) Κωνσταντίνος Τσιούτης τόνισε ότι οι φήμες που ακούστηκαν πρόσφατα ότι υπάρχουν σκέψεις για λήψη αυστηρότερων μέτρων στις επείγουσες συναντήσεις δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια.

Σε γραπτή δήλωση, ο Τσιούτης είπε: «Η κατάσταση στα νοσοκομεία, Κορωνοϊός Η αύξηση των ασθενών τους και των νέων περιπτώσεων προκαλεί ανησυχίες. Επομένως, όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αναλάβουν τις προσωπικές τους ευθύνες, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους, έτσι ώστε η κατάσταση να μην επιδεινωθεί », έγραψε.

Επιπλέον, ο Τσιούτης ανακοίνωσε ότι η συνάντηση της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί απόψε και ότι θα εξεταστούν τόσο η επιδημιολογική εικόνα όσο και οι προτάσεις για την προσεχή περίοδο, καθώς και οι δραστηριότητες των εκκλησιών κατά τη διάρκεια της «Μεγάλης Εβδομάδας».

Άλλα Νέα της ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

.Source