Οι φαρμακοποιοί συναντούν τεχνητή νοημοσύνη!

Η Novadan, η αγορά που προμηθεύει γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομικά τις ανάγκες των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης των φαρμακείων, έχει γίνει η νέα διεύθυνση για αξιόπιστες αγορές με το εγκεκριμένο σύστημα πληρωμών για τον τραπεζικό κανονισμό και τον οργανισμό εποπτείας (BDDK). Η Novadan, η οποία συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη της φαρμακευτικής βιομηχανίας με τις τεχνολογικές της λύσεις, όχι μόνο προμηθεύει προϊόντα σε φαρμακοποιούς, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι αυτά τα προϊόντα μεταποιούνται σωστά σε αποθέματα φαρμακείων. Με το σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη, η Novadan επιτρέπει στους φαρμακοποιούς να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα τις μετοχές και τις παραγγελίες.

1608816827_stok_yonetim- (1) .jpg

Η τεχνητή νοημοσύνη άγγιξε τα αποθέματα

Σημειώνοντας ότι η επεξεργασία διαφορετικών καταχωρίσεων προμηθευτών σε μια κεντρική δομή καθιστά δύσκολη για τους φαρμακοποιούς στη διαχείριση αποθεμάτων, ο ιδρυτής φαρμακοποιός Novadan Metin Kökçü είπε, «Είναι πολύ κρίσιμο για τα φαρμακεία να ανταποκρίνονται εγκαίρως στις ανάγκες των ασθενών. Είμαστε μια νέα και δυναμική ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμική του κλάδου και παράγει λύσεις συμπεριλαμβανομένου λογισμικού με καινοτόμο προοπτική. Με αυτήν την άποψη, στοχεύσαμε στην επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί στις διαδικασίες αποθεμάτων με την προμήθεια προϊόντων από διαφορετικούς προμηθευτές. Η αυτόματη επεξεργασία των αγορασμένων προϊόντων σε αποθέματα, έλεγχοι προϊόντων και ποσότητας με ένα κλικ θα διευκολύνει τη ζωή όχι μόνο για τους φαρμακοποιούς αλλά και για τους ασθενείς. Οι φαρμακοποιοί θα είναι πλέον σε θέση να δουν εύκολα τι είναι διαθέσιμο, οι ασθενείς δεν θα περιμένουν. Το σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων, στο οποίο οι παραγγελίες συγχρονίζονται με αποθέματα και ολόκληρη η διαδικασία από τη δημιουργία παραγγελιών έως την παράδοση προϊόντων, θα χρησιμοποιηθεί έως το 2021. ” είπε.

1608816813_eczane.jpg

Οι φαρμακοποιοί μπορούν να ανταλλάσσουν προϊόντα με υψηλά αποθέματα με τους συναδέλφους τους

Το Novadan, το οποίο διαθέτει ένα σύστημα εκκαθάρισης όπου οι φαρμακοποιοί ξεπερνούν τα προβλήματα των αποθεμάτων τους, ανταλλάσσοντας προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα με τους συναδέλφους τους, και οι δύο συμβάλλουν στην οικονομία της χώρας και προστατεύουν το περιβάλλον με την καινοτόμο προοπτική του. Χάρη στο σύστημα, το οποίο είναι το πρώτο στον τομέα, διασφαλίζεται ότι οι φαρμακοποιοί μπορούν να ανταλλάσσουν τα προϊόντα τους με τους συναδέλφους τους, έτσι ώστε να μην έχουν προβλήματα αποθεμάτων.

.Source