Οι φιγούρες Coronavirus στις ΗΠΑ βρίσκονται στην κορυφή πριν από το 2021!

ABD’deki Κορωνοϊός Σύμφωνα με τα στοιχεία του Covid Tracking Project, το οποίο συγκεντρώνει τα αριθμητικά στοιχεία, ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν χθες λόγω του ιού ξεπέρασε τους 3.700, ενώ ο αριθμός εκείνων που υποβλήθηκαν σε θεραπεία σε νοσοκομεία έφτασε τα 124.686, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο από την αρχή της επιδημίας.

Τέξας με 11.775 ασθενείς σε κρατική βάση Κορωνοϊός ενώ κορυφώνεται σε εκείνους που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο λόγω Κορωνοϊός Οι ασθενείς του αποτελούσαν το 15% των νοσοκομείων σε ολόκληρη την πολιτεία, και σε ορισμένα σημεία όπου η επιδημία ήταν έντονη, όπως το Laredo, το ποσοστό αυτό αυξήθηκε στο 36%.

Ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Αμπώτ, προειδοποίησε ότι εάν τα επιδημικά στοιχεία δεν μειωθούν σε λίγες μέρες, θα μπορούσαν να «ξαναρχίσουν οικονομικούς και κοινωνικούς περιορισμούς»

Στον επίσημο ιστότοπο της πολιτείας του Τέξας, αναφέρθηκε χθες ότι η πολιτεία σημείωσε την υψηλότερη αύξηση σε 1 ημέρα με 26 χιλιάδες 990 νέες περιπτώσεις, αλλά μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις που δεν αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Αναφέρθηκε ότι στην Καλιφόρνια, που είναι μία από τις πολιτείες όπου η επιδημία ήταν αποτελεσματική στη χώρα, παρατηρήθηκε ένα νέο υψηλό επίπεδο με 442 θύματα την ημέρα, που αντιστοιχεί στο θάνατο κάθε 3 λεπτά χθες.

Αναφέρθηκε ότι ο αριθμός των ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία σε νοσοκομεία στην περιοχή του Λος Άντζελες αυξήθηκε σε 7.200, που αντιστοιχεί σε αύξηση 1000 τοις εκατό σε σύγκριση με πριν από 2 μήνες, και ήταν το υψηλότερο ποσοστό που παρατηρήθηκε μέχρι σήμερα στην πολιτεία.

Μιλώντας στο CNN, ο Επιδιολόγος Dr. Robert Kim-Farley, “Νομίζω ότι είμαστε πολύ πέρα ​​από το κύμα και την αύξηση της επιδημίας. Είναι ένα ιικό τσουνάμι στο οποίο ζούμε.” είπε.

Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Καλιφόρνιας Δρ. Ο Mark Ghaly επεσήμανε ότι ειδικά τα νοσοκομεία στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας βρίσκονται σε κρίση, τονίζοντας ότι ανησυχούν σοβαρά για τη νέα αύξηση που αναμένεται στα μέσα Ιανουαρίου μετά τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Ghaly υπογράμμισε ότι εάν η επιδημία δεν τεθεί υπό έλεγχο το συντομότερο δυνατό, τα νοσοκομεία στην πολιτεία ενδέχεται να χρειαστεί να ενεργήσουν επιλεκτικά στον περιορισμό της εισαγωγής ασθενών.

Σύμφωνα με την έκθεση TheDailyBeast, Κορωνοϊός Ο φόρτος εργασίας των κηδειών στην περιοχή του Λος Άντζελες έχει αυξηθεί κατά 80% λόγω των θανάτων τους και προτάθηκε ότι οι κατασκευαστές δυσκολεύονται να βρουν ξύλο για φέρετρα.

Ο Auriel Suarez, ιδιοκτήτης της Universal Coffin Manufacturing Company, δήλωσε ότι αντιμετώπισαν δυσκολίες στην ικανοποίηση της αυξανόμενης ζήτησης για φέρετρα στην περιοχή, “Έχω δραστηριοποιηθεί σε αυτήν την επιχείρηση εδώ και 52 χρόνια, δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Μερικές φορές δεν μπορούμε να φέρουμε τα φέρετρα στην κηδεία.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Κορωνοϊός Αναφέρεται ότι τα περιστατικά έχουν επίσης αυξηθεί στα παιδιά.

Στη νέα έκθεση που κυκλοφόρησε η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικών και Παιδικών Νοσοκομείων, αναφέρθηκε ότι από τις 24 Δεκεμβρίου, περισσότερες από 178 χιλιάδες νέες περιπτώσεις παρατηρήθηκαν στην ομάδα ηλικίας κάτω των 18 ετών και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων σε παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια.

Στην έκθεση, όπου σημειώθηκε ότι παρατηρήθηκε αύξηση 22% στις περιπτώσεις που παρατηρήθηκαν σε παιδιά στις 10-24 Δεκεμβρίου, υπογραμμίστηκε ότι τα παιδιά που μολύνθηκαν αντιπροσώπευαν το 12,4% των συνολικών περιπτώσεων Kovid-19 στις ΗΠΑ.

.Source