Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Özay Günsel γιόρτασαν το νέο έτος φτιάχνοντας διακοσμητικές διακοσμήσεις …

Το Παιδικό Πανεπιστήμιο Özay Günsel, το οποίο συνεχίζει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα Χειμερινής Διάρκειας στο Διαδίκτυο, γιόρτασε τη νέα χρονιά με τους μαθητές του στο τελευταίο εκπαιδευτικό εργαστήριο του 2020.

Κάνοντας διασκεδαστικές δραστηριότητες που βελτιώνουν τις χειροκίνητες δεξιότητές τους, μαθητές Γιόρτασαν την άφιξη του νέου έτους. Ectorzay Günsel Παιδικό Πανεπιστήμιο Πρύτανη Καθ. Δρ. Το πρόγραμμα παραμονής της Πρωτοχρονιάς του Filiz Meriçli για παιδιά φιλοξενήθηκε από τρία παιδιά. Οι φιλοξενούμενοι φιλοξενούμενοι ήταν οι Mehmet Ali Erkışıkoğlu, Işık Erkışıkoğlu και Lara Darbaz. Στο εργαστήριο κατάρτισης, το οποίο πραγματοποιήθηκε από κοινού από όλους τους μαθητές της ομάδας, στόχευε στην ανάπτυξη των κοινωνικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών.

Οι μαθητές της Γης, του Ήλιου και του Γαλαξία Γιόρτασε με την προετοιμασία διακοσμήσεων της Πρωτοχρονιάς από διάφορα υλικά σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις με τίτλο «Είμαι Σχεδιάζοντας το Μινιατούρα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μου», «Διακοσμούμε έναν Κώνο» και «Σχεδιάζω ένα Χριστουγεννιάτικο Κουδούνι».

Οι μαθητές, ως μέρος της εκδήλωσης για χρήση στο σπίτι σας ως διακόσμηση σχεδίασε ένα πεύκο διακοσμημένο με έντονα φώτα και φτιαγμένη κώνου διακόσμηση. Έχοντας τον ενθουσιασμό να παράγουν κάτι ενώ εισέρχονται στο νέο έτος, οι μαθητές είχαν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο με την εκδήλωση. Μαθητές στο τέλος του εργαστηρίου κατάρτισης Μοιράστηκαν τις διακοσμήσεις τους με τους δασκάλους και τους φίλους τους.

.Source