Οι φυλακές ανοίγουν για δολοφονία … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Φαίνεται ότι άτομα είχαν στοχευτεί από τις Ειδικές Δυνάμεις για τη δολοφονία του Καραϊβάζ, καθώς άνοιξαν το στόμα τους μέσα στις φυλακές.

Η απόδοση των ερμηνευτών προδίδει την εμπειρία τους κατά τη διάρκεια τέτοιων χτυπημάτων. Υπήρξαν περιπτώσεις από τα συρτάρια στο παρελθόν της κοινής πρακτικής, նախկին πρώην γνωστοί των αρχών μπήκαν στο πεδίο των ερευνών.

Λίγα λεπτά πριν από την εκτέλεση, λίγα λεπτά πριν από την εκτέλεση, οι δράστες του George Karajvaz μετακόμισαν στην περιοχή σαν να τον γνώριζαν. Αυτό ενισχύει τις υποψίες της ελληνικής αστυνομίας ότι οι δράστες μπορεί να είναι Έλληνες που ζουν στη χώρα μας.

Φαίνεται ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Η ελληνική αστυνομία πρέπει να συλλάβει τους δράστες. “Όσον αφορά το άλογο δράσης, η εμπειρία μας δείχνει ότι υπάρχει μια ομάδα παρακολούθησης, αντίκτυπου και διαφυγής”, δήλωσε ο Γιώργος Ορτζ Καλιακμάννης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών της Νοτίου Αττικής.

“Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι δράστες εδώ είναι από την Ελλάδα, είναι στην Ελλάδα ή είναι ξένοι που ζουν στην Ελλάδα”, δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Τζορτζ Βόρτζου Ουκάλης. Σημείωσε ότι οι αξιωματικοί ερευνούν συγκεκριμένα άτομα, ενώ οι πληροφοριοδότες έχουν δραστηριοποιηθεί τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών.

Για τον George Karajvaz, η δουλειά του τελείωσε μόλις περπατούσε από την πόρτα του σπιτιού του. Ποτέ δεν μίλησε στην οικογένειά του για τα γεγονότα, τις αναφορές, πήγε στο τέλος. «Δεν μιλούσε για τίποτα», είπε η αδερφή της Λίκα

Πηγή: Newsbeast

Source