Οι ψηφοφορίες μας # ESC250 2020 – Μέρος 11 – Λίζα

Με την ανακοίνωση των φετινών αποτελεσμάτων της Eurovision Top 250 σύντομα, θέλουμε να σας πούμε όλους ποιοι είναι οι αγαπημένοι μας στην Eurovision. Σε αυτήν τη σειρά, οι συντάκτες μας θα εξετάσουν προσεκτικά τις 3 πρώτες συμμετοχές τους (αυτές που έλαβαν 8, 10 και 12 πόντους) και θα παράσχουν επίσης τις αξιοπρεπείς αναφορές τους (ένα τραγούδι που τους αρέσει πραγματικά, αλλά δεν έκαναν τη λίστα τους με το ESC 250) ). Σήμερα, είναι η Λίζα (@ birdy87) στρίψτε για να σας ενημερώσουμε για ποιον ψήφισε στην φετινή έκδοση του # ESC250.

Λίζα: Μποπς μέχρι να πέσεις!

Πέρυσι στο # ESC250 μου ξεκαθάρισα ότι είναι 100 bpms ή bust όταν πρόκειται για τη μουσική μου γεύση. Αλλά η γεύση μου είναι τόσο ταραχώδης όσο ο παλμός μου στην πίστα. Αυτό σημαίνει ότι φέτος ήθελα να παρουσιάσω περισσότερα από τα αγαπημένα μου. Έτσι, πήγα σε μια περίπλοκη αποστολή που περιλαμβάνει ένα υπολογιστικό φύλλο, για να επεξεργαστώ ποια είναι τα τρία κορυφαία μου αγαπημένα από κάθε ανταγωνιστικό έθνος και μετά το έβαλα κάτω έως ότου είχα δέκα από τα καλύτερα που επιστρέφω τακτικά. Έχοντας αυτό κατά νου, ετοιμαστείτε για το banger klaxon καθώς ερευνούμε τι θα έπρεπε να υπάρχει στο επόμενο playlist πάρτι της Eurovision όταν μας επιτρέπεται να συναντηθούμε ξανά!

Παρακάτω και μόλις λείψω από τα # 3 ESC250 μου είναι:

  • Point 1 Point – Urban Symphony – Rändajad (Εσθονία 2009)
  • Point 2 πόντοι – Stella Mwangi – Haba Haba (Νορβηγία 2011)
  • 🇪🇸 3 πόντοι – Beth – Dime (Ισπανία 2003)
  • 🇧🇬 4 πόντοι – Poli Genova – If Love Was A Crime (Βουλγαρία 2016)
  • 🇨🇾 5 Πόντοι – Tamta – Επανάληψη (Κύπρος 2019)
  • 🇨🇾 6 Points – Eleni Foureira (Cyprus 2018)
  • 🇳🇴 7 Πόντοι – KEiiNO – Spirit In The Sky (Νορβηγία 2019)

🇦🇿 8 πόντοι – Efendi – Cleopatra (Αζερμπαϊτζάν 2020)

Επιτρέψτε μου να είναι γνωστό ότι θα μπορούσα εύκολα να βάλω πέντε καταχωρήσεις 2020 στη λίστα μου. Ωστόσο, το καθιστώ ανεπίσημο κανόνα ότι επιτρέπεται μόνο ένας από τον τρέχοντα χρόνο. Έτσι, είναι η «Κλεοπάτρα» που παίρνει την τυχερή τιμή. Από τότε το “Πάντα” πεθαίνω για το Αζερμπαϊτζάν να γίνει ξανά το “Land of Bangers”, και η Ουέντεν δεν απογοητεύει! Από το μπάσο και το ρεφρέν που θα μπορούσε να αναστήσει τους αρχαίους Φαραώ. Στη χορογραφία που ήταν έτοιμη για τη σκηνή της Eurovision. Είναι κρίμα που δεν θα ξέρουμε ποτέ ποια θα ήταν η πραγματική δυνατότητα αυτής της καταπληκτικής συμμετοχής. Το μόνο που ζητώ είναι ότι το τμήμα από το ορχηστρικό διάλειμμα, τη γέφυρα και την τελευταία χορωδία παίζεται στην κηδεία μου.

🇨🇾 10 πόντοι – Ivi Adamou – La La Love (Κύπρος 2012)

“Όλοι χορεύουν!” Πράγματι! Ο Ivi που τερμάτισε μόλις στο 16ο είναι ειλικρινά εγκληματικός. Αυτό έχει όλα όσα χρειάζομαι σε ένα τραγούδι. Απλοί πιασάρικοι στίχοι που μπορώ να χάσω τη φωνή μου στα πάρτι της Eurovision και ένα χτυπητό ρυθμό που φέρνει τον ήλιο σε κάθε θλιβερή βρετανική μέρα. Είναι αδυσώπητο από την αρχή μέχρι το τέλος και το επιστρέφω τόσο συχνά που ξεπερνά τώρα το «Euphoria» για μένα. Αυτή η ανάλυση και η έντονη χορογραφία είναι εκεί ως μερικά από τα καλύτερα δέκα δευτερόλεπτα στην Eurovision. Το μεσογειακό δίδυμο της Ελλάδας και της Κύπρου είναι στα καλύτερά τους όταν στέλνουν γυναικείες μπάντζερ, όπως δείχνουν οι ψήφοι μου!

🇮🇸 Αξιότιμη αναφορά: Silvia Night – Συγχαρητήρια (Ισλανδία 2006)

Ναι, έχουν γίνει πολλές προσπάθειες αποστολής της Eurovision και δεν λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη ο διαγωνισμός. Αλλά οι οπαδοί του Dschinghis Khan περπατούσαν μόνο για να τρέξει η Silvia Night. Κανείς δεν έχει αγκαλιάσει τη μέθοδο δράσης και τον ρόλο του με τον τρόπο που έκανε η Ágústa Eva Erlendsdóttir. Μόνο κάποιος με αληθινή αφοσίωση στην τέχνη της παράστασης θα μπορούσε να λεηλατηθεί πριν τραγουδήσει μια νότα! Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν η βλασφημία, ορκωμοσία ή αυτή η διαβόητη διαφωνία που έδωσε στους Έλληνες μια αίσθηση χιούμορ παράκαμψης, αλλά αυτή η είσοδος θα ζει πάντα δωρεάν στο μυαλό μου.

🇺🇦 12 πόντοι – Ruslana – Wild Dances (Ουκρανία 2004)

Αυτό είναι απλά το τέλειο τραγούδι της Eurovision για μένα. Από τη Ruslana που κατέχεται από κάποιο ουκρανικό πνεύμα του δάσους, μέχρι τις ενδυμασίες, τη χορογραφία και αυτή η αρχική κλήση για όπλα με την εισαγωγή του κέρατου. Ίσως η Ruslana να παρακολουθούσε πάρα πολύ το Xena: Warrior Princess σαν εμένα! Αλλά είναι εκεί για να σας στηρίξει για την επίπτωση τριών λεπτών μολυσματικής ενέργειας, καθώς το ντραμς χτυπάει τη νέα σας δύναμη ζωής. «Ίσως ίσως, είμαι τρελός», είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο άνοιγμα στίχου στην Eurovision και τόσο προφητικό. Παρόλο που η κατάταξή μου δεν το δείχνει, η Ουκρανία είναι εύκολα το αγαπημένο μου έθνος στην Eurovision για να παραδίδει συνεχώς τους ρυθμούς, καθώς και τη δημιουργική σκηνή και ανανεώσεις! Θα μπορούσα εύκολα να γεμίσω ολόκληρο το # ESC250 top 10 μου με τις συμμετοχές τους.

Τι πιστεύετε για τις ψήφους της Λίζας για το φετινό # ESC250; Ενημέρωσέ μας! Την επόμενη φορά είναι η σειρά του Tim να μοιραστεί τις αγαπημένες του καταχωρήσεις στην Eurovision.

Μείνετε ενημερωμένοι ακολουθώντας @ESCXTRA στο Twitter, @escxtra στο Instagram και μου αρέσει η σελίδα μας στο Facebook για τις τελευταίες ενημερώσεις! Εκτός από την εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube. Πού μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις μας στα νέα τους προσεχείς μήνες. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Spotify για περισσότερη μουσική από τις αγαπημένες σας πράξεις!

Source