Οι ύποπτοι για βιασμό θα κρατηθούν για άλλες 6 ημέρες: η έκφραση άλλαξε για τρίτη φορά

İ.G., SD και S.Ç., που συνελήφθησαν στο Dipkarpaz σχετικά με το περιστατικό στο οποίο βιάστηκε το νεαρό κορίτσι και αποκαλύφθηκε ότι ήταν 33 εβδομάδες έγκυος. Η αστυνομική έρευνα εναντίον του συνεχίζεται.

Οι ύποπτοι, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία για περισσότερες από 23 ημέρες για σκοπούς έρευνας, στάλθηκαν στη İ.G. Χθες, οι SD και S.Ç παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστή στο Iskele με κατηγορίες για «σεξουαλικές σχέσεις με ένα κορίτσι κάτω των 16 ετών», «βιασμός», «αναγκαστική κράτηση», «σοβαρή βλάβη» και «σεξουαλική κακοποίηση».

17-ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΚΤΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Κατά την έρευνα για βιασμό, το περιστατικό ενοχλήθηκε όταν ένα 17χρονο κορίτσι, 33 εβδομάδων έγκυος, άλλαξε τη δήλωσή του στην αστυνομία για τρίτη φορά.

Η αστυνομία που είπε ότι κάθε δήλωση λήφθηκε παρουσία ενός κοινωνικού λειτουργού, του ύποπτου SD και του υπόπτου S.Ç. Δήλωσε ότι άλλαξε τη δεύτερη δήλωσή του, την οποία δήλωσε ότι ήταν με τη συγκατάθεσή του, επειδή ήταν κουρασμένος από αυτό που συνέβη υπό την επήρεια της κατάθλιψης και ότι έδωσε τρίτη δήλωση στις 15 Απριλίου κατόπιν αιτήματός του και είπε το ίδιο τα πράγματα ως την πρώτη του δήλωση και είπε ότι όλοι οι ύποπτοι τον βίασαν με βία.

Ο αστυνομικός που διενήργησε την έρευνα για βιασμό, στην οποία κρατήθηκαν 3 άτομα και βίωσε μια εγκυμοσύνη, άρχισε επίσης να έχει προβλήματα υγείας. Η έρευνα, η οποία διεξήχθη με εντατική εργασία, ελήφθη από τον αστυνομικό Ερντιμ Κάρα, ο οποίος είχε πρόβλημα υγείας λόγω διαταραχής του καρδιακού ρυθμού και δόθηκε στον λοχίο αστυνομίας mailsmail Osum.

Ο λοχίας της αστυνομίας Osum δήλωσε στο δικαστήριο ότι 6 άτομα ανακρίθηκαν και οι δηλώσεις τους διαβιβάστηκαν κατά τις τελευταίες 7 ημέρες κράτησης για τους υπόπτους.

Δηλώνοντας ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ύποπτος S.Ç μεταφέρθηκε σε ειδικό γιατρό σε ιδιωτικό νοσοκομείο λόγω στύσης, ο Osum είπε ότι ο ύποπτος S.D μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νευρικών και Ψυχικών Νοσημάτων Barış για ψυχική υγεία και υποβλήθηκε σε έλεγχο γιατρού.

Ο Osum σημείωσε επίσης ότι εξετάστηκαν οι αναφορές και τα αντίγραφα συνέντευξης που ελήφθησαν από τα δεδομένα των υπόπτων και των τηλεφώνων του καταγγέλλοντος. Δηλώνοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται, ο Osum είπε ότι υπάρχουν ακόμη 4 τηλέφωνα που βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση στο PGM Data Review Branch.

Θα συλληφθούν για 6 ακόμη ημέρες

Υπό το φως της μαρτυρίας που διαβιβάστηκε, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η έρευνα που διεξήχθη εναντίον των υπόπτων συνεχίστηκε και αποφάσισε ότι και οι 3 ύποπτοι παραμένουν υπό κράτηση στην αστυνομία για 6 ακόμη ημέρες.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Η οικογένεια του καταγγέλλοντος κοριτσιού συγκεντρώθηκε μπροστά από το Δικαστήριο Ατυχημάτων του Iskele κατά την επ ‘ακροατηρίου συζήτηση της υπόθεσης.

Με το τέλος της αίτησής του για κράτηση, η οικογένεια απομακρύνθηκε από την αστυνομία περιμένοντας να απελευθερωθούν οι ύποπτοι από το δικαστήριο, το πλήθος που κατευθύνθηκε προς την κύρια είσοδο του δικαστηρίου αυτή τη φορά επιτέθηκε στον αδερφό του İ.G αφού είδε τον ύποπτο İ . Η φιλονικία εμποδίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα με ηρεμία με την παρέμβαση της αστυνομίας.

.Source