Οι Cruise Lines που ανακοίνωσε επανεκκίνηση αυτή την εβδομάδα – Cruise Industry News

Viking Sky

Η εβδομάδα της 4ης Απριλίου ήταν γεμάτη συναρπαστικά νέα επανεκκίνησης από ολόκληρο τον κλάδο, με 12 ακόμη κρουαζιερόπλοια και σχεδόν 20.000 κουκέτες που θα επανέλθουν στην αγορά κρουαζιέρας στο εγγύς μέλλον.

Ακολουθεί η γραμμή κρουαζιέρας που ανακοίνωσε τα σχέδια επανεκκίνησης κατά την εβδομάδα της 4ης Απριλίου με μια λίστα με πλοία και σχέδια που επιβεβαιώθηκαν την περασμένη εβδομάδα:

Πειρατής του βορρά

Πρώτη ιστιοπλοΐα: Ιούνιος 2021
Πλοία: Two – Viking Orion και Viking Sky
Σύνολο κουκέτων: 1.860
Περιφέρειες: Βερμούδες και Ισλανδία

Αφού ανακοίνωσε την επιστροφή του στην υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Viking πρόσθεσε περισσότερη ανάπτυξη στο σχέδιο επανεκκίνησης. Τώρα, η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να προσφέρει κρουαζιέρες στις Βερμούδες, με το Viking Orion και στην Ισλανδία, με τον Viking Sky.


Seabourn Ovation

Seabourn

Πρώτη ιστιοπλοΐα: 3 Ιουλίου 2021
Πλοία: One – Seabourn Ovation
Σύνολο κουκέτων: 604
Περιοχή: Ευρώπη – Ελληνικά νησιά και Κύπρος

Αυτή την εβδομάδα, η Seabourn προσχώρησε σε άλλες μάρκες της Carnival Corporation με ένα σταθερό πρόγραμμα επανεκκίνησης. Η γραμμή πολυτελείας σκοπεύει να λειτουργήσει το Seabourn Ovation στην Ελλάδα, από τις 3 Ιουλίου.


Crystal Endeavour

Κρύσταλλο

Πρώτη ιστιοπλοΐα: 17 Ιουλίου 2021
Πλοία: Two – Crystal Endeavour και Crystal Symphony
Σύνολο κουκέτων: 1.122
Περιφέρειες: Ισλανδία και Καραϊβική

Αφού ανακοίνωσε κρουαζιέρες στις Μπαχάμες πριν από λίγες εβδομάδες, η Crystal Cruises πρόσθεσε δύο πλοία στη σειρά επανεκκίνησης. Η μάρκα πολυτελείας σχεδιάζει να λειτουργήσει το νέο Crystal Endeavour στην Ισλανδία, από τον Ιούλιο, και το Crystal Symphony στην Καραϊβική, από τον Αύγουστο.


Νορβηγικός πολύτιμος λίθος

Νορβηγός

Πρώτη ιστιοπλοΐα: 25 Ιουλίου 2021
Πλοία: Three – Norwegian Jade, Norwegian Joy και Norwegian Gem
Σύνολο κουκέτων: 9.000
Περιοχές: Ελληνικά νησιά και Καραϊβική

Το σχέδιο επανέναρξης της Norwegian Cruise Line ανακοινώθηκε επίσης αυτή την εβδομάδα. Η εταιρεία θα επανεκκινήσει την υπηρεσία με τρία πλοία, συμπεριλαμβανομένου του Norwegian Joy που κατασκευάστηκε το 2017. Τα πλοία πρόκειται να προσφέρουν Κρουαζιέρες Καραϊβικής και Ευρώπης από τις 25 Ιουλίου.


Scarlet Lady

παρθένα

Πρώτη ιστιοπλοΐα: 6 Αυγούστου 2021
Πλοία: One – Scarlet Lady
Σύνολο κουκέτων: 2.800
Περιοχή: Ηνωμένο Βασίλειο

Αφού ακύρωσε τη θερινή της περίοδο στην Καραϊβική, η Virgin Voyages ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νέα γραμμή κρουαζιέρας προσφέρει κρουαζιέρες πουθενά από το Πόρτσμουθ, από τις 6 Αυγούστου.


Ασημένιο φεγγάρι

Silversea

Πρώτη ιστιοπλοΐα: 18 Ιουνίου 2021
Πλοία: One – Silver Moon
Σύνολο κουκέτων: 596
Περιοχή: Ευρώπη – Ελληνικά νησιά, Ισραήλ και Κύπρος

Η Silversea Cruises ανακοίνωσε νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα, μαζί με ένα νέο πρωτόκολλο για την υγεία. Η μάρκα πολυτελείας θα καλωσορίσει τους επισκέπτες τον Ιούνιο στο νέο Silver Moon.


Celestyal Olympia

Ουράνια

Πρώτη ιστιοπλοΐα: 28 Ιουνίου 2021
Πλοία: One – Celestyal Olympia
Σύνολο κουκέτων: 1.664
Περιοχή: Ευρώπη – Ελληνικά νησιά και Κύπρος

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι θα εκτελέσει δύο πλοία στην Ελλάδα από τις 28 Ιουνίου. Προηγουμένως, η εταιρεία είχε ήδη ανακοινώσει σχέδια για επανεκκίνηση στις 29 Μαΐου, με το Celestyal Crystal.


Grand Classica

Μπαχάμες Paradise

Πρώτη ιστιοπλοΐα: 2 Ιουλίου 2021
Πλοία: One – Grand Classica
Σύνολο κουκέτων: 1,308
Περιοχή: Μπαχάμες

Η Bahamas Paradise Cruise Line σχεδιάζει να ξαναρχίσει την υπηρεσία στις 2 Ιουλίου, όπως ανακοινώθηκε αυτήν την εβδομάδα, όταν η Grand Classica έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει για άλλη μια φορά, ξεκινώντας εκ νέου το τακτικό πρόγραμμα κρουαζιέρας δύο διανυκτερεύσεων στις Μπαχάμες.


Με τους αριθμούς:

+ 12 πλοία
+ 18.954 κουκέτες

.Source